Τρίκκης Χρυσόστομος: ”Τα Τρίκαλα είναι η πόλη της καρδιάς μου” (BINTEO) Reviewed by Momizat on . Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο νέος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος κατά την διάρκεια του επισήμο γεύματος που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την χε Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο νέος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος κατά την διάρκεια του επισήμο γεύματος που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την χε Rating: 0

Τρίκκης Χρυσόστομος: ”Τα Τρίκαλα είναι η πόλη της καρδιάς μου” (BINTEO)

Τρίκκης Χρυσόστομος: ”Τα Τρίκαλα είναι η πόλη της καρδιάς μου” (BINTEO)

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο νέος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος κατά την διάρκεια του επισήμο γεύματος που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την χειροτονία του σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

“Μακαριώτατε θα είμαι εσαεί υπόχρεος οφειλέτης στην ανιδιοτελώς αγαπώσα καρδιά σας” τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος Μητροπολίτης Χρυσόστομος απευθυνόμενος προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Επίσης ο νέος Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους Αγίους Αρχιερείς, για την ψήφο τους, αλλά και για την συμμετοχή τους στην χειροτονία του.

Σε άλλο σημείο ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τον “πνευματικό του γέροντα” Αγίου πρώην Τρίκκης κ. Αλέξιο, κάνοντας λόγο για γνήσιο πνευματικό πατέρα στον οποίο θα σταθεί μέχρι τέλους ως γνήσιος υιός.

Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, μίλησε για την πόλη που θα διακονήσει, τονίζοντας ότι “τα Τρίκαλα είναι θα είναι η πόλη της καρδιάς μου”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή