Τραγωδία στα ΕΛΠΕ: Έχασε τη μάχη για τη ζωή και τρίτος εργαζόμενος Reviewed by Momizat on . 7χρονος Αντώνης Αβράμπου δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη κατά την φωτιά που ξέσπασε στα διυλιστήρια Ασπορπύργου στις 8 Μαΐου Έχασε τη 7χρονος Αντώνης Αβράμπου δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη κατά την φωτιά που ξέσπασε στα διυλιστήρια Ασπορπύργου στις 8 Μαΐου Έχασε τη Rating: 0

Τραγωδία στα ΕΛΠΕ: Έχασε τη μάχη για τη ζωή και τρίτος εργαζόμενος

ergatiko atixima

7χρονος Αντώνης Αβράμπου δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη κατά την φωτιά που ξέσπασε στα διυλιστήρια Ασπορπύργου στις 8 Μαΐου

Έχασε τη μάχη για τη ζωή και τρίτος εργαζόμενος των ΕΛΠΕ, που νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα από τις 8 Μαΐου, όταν ξέσπασε φωτιά στα δυιληστήρια Ασπροπύργου.

Πρόκειται για τον 27χρονο Αντώνη Αβράμπου, στην οικογένεια του οποίου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Απόστολος Αλεξόπουλος, συγκλονισμένοι από την αναγγελία του θανάτου και τρίτου εργαζόμενου, του Αντώνη Αβράμπου, ηλικίας 27 ετών, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη στις 8 Μαΐου 2015 στα ΕΛΠΕ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Παράλληλα, δηλώνουν τη βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν την οικογένειά του με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτουν, όπως άλλωστε έχει δηλώσει ότι θα κάνει και η νέα Διοίκηση των ΕΛΠΕ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

«Ο Π. Λαφαζάνης και ο Α. Αλεξόπουλος τονίζουν ότι η νέα τραγική εξέλιξη με το θάνατο και τρίτου εργαζόμενου, του Αντώνη Αβράμπου, υπογραμμίζει την ανάγκη να υπάρξει σε βάθος και χωρίς κανένα συμβιβασμό και συγκάλυψη η διαλεύκανση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος και να αποδοθεί με παραδειγματικό τρόπο και χωρίς εξισορροπήσεις, άμεσες ή έμμεσες, η τιμωρία όσων έχουν την ευθύνη για την τραγωδία» σημειώνεται.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή