"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Ο 15χρονος έκανε σκοποβολή μετενεκεδάκια όταν το αεροβόλο εκπυρσοκρότησε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο άτυχος 15χρονος έπαιζε στην αυλή με τον αδερφό του με ένα αεροβόλο όπλο – Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όπλο εκπυρσοκρότησε και χτύπησε θανάσιμα τον 15χρονο μαθητή

Ραντεβού με το θάνατο, είχε ο μόλις 15 ετών Αλέξανδρος όταν ξεκίνησε να παίζει μαζί με τα άλλα δύο αδέρφια του, με το αεροβόλο όπλο που υπήρχε στο σπίτι.

Η είδηση του θανάτου του μικρού μαθητή, «πάγωσε» ολόκληρο το χωριό Θεόπετρα Καλαμπάκας.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 15χρονο Αλέξανδρο Καραμίντζιο.

Βέβαια, όπως λένε στο protothema.gr, κάτοικοι του μικρού χωριού το συγκεκριμένο πιστόλι είναι ένα όπλο που έχουν οι περισσότερες οικογένειες στα ορεινά χωριά και όπως ισχυρίζονται ήταν η κακιά στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Αλέξανδρος έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του μαζί με τον μεγαλύτερο 17χρονο αδερφό του και στην αυλή εκείνη τη στιγμή βρισκόταν και ο 4χρονος αδερφός.

Είχαν τοποθετήσει τενεκεδάκι το οποίο το είχαν ως στόχο για να ρίχνουν με το αεροβόλο όπλο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όπλο εκπυρσοκρότησε και χτύπησε θανάσιμα τον 15χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίε,ς ο πατέρας τους ο οποίος είναι ιερέας, ο πατήρ Αχίλλειος, έλειπε από το σπίτι γιατί τελούσε τον εσπερινό. Ο Αλέξανδρος ήταν ένα από τα εφτά παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας που πλέον έχει βυθιστεί στον πόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης