Τραγωδία στα Φάρσαλα: Νεκρό κορίτσι από παράσυρση αυτοκινήτου Reviewed by Momizat on . Την τελευταία του πνοή άφησε κορίτσι στα Φάρσαλα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωί της Πέμπτης στο νέο Περιφερειακό δρόμο των Φαρσάλων. Σύμφωνα με πλη Την τελευταία του πνοή άφησε κορίτσι στα Φάρσαλα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωί της Πέμπτης στο νέο Περιφερειακό δρόμο των Φαρσάλων. Σύμφωνα με πλη Rating: 0

Τραγωδία στα Φάρσαλα: Νεκρό κορίτσι από παράσυρση αυτοκινήτου

Τραγωδία στα Φάρσαλα: Νεκρό κορίτσι από παράσυρση αυτοκινήτου

Την τελευταία του πνοή άφησε κορίτσι στα Φάρσαλα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωί της Πέμπτης στο νέο Περιφερειακό δρόμο των Φαρσάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη που διέμενε πιθανότατα σε κοντινό οικισμό των Ρομά για άγνωστο λόγο βρέθηκε στο δρόμο με το αυτοκίνητο να την παρασύρει. Μετά τον ατύχημα το κορίτσι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων σοβαρά τραυματισμένη και σε κρίσιμη κατάσταση.

Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισα έφυγε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό, αλλά μέχρι να φτάσουν στα Φάρσαλα ήταν πλέον αργά με την 13χρονη να έχει υποκύψει στα τραύματά της.

Αυτή τη στιγμή πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων όπου επικρατεί κι αναστάτωση μετά το τραγικό συμβάν και τον θάνατο της νεαρή Ρομά, ενώ το σώμα της θα μεταφερθεί σε λίγη ώρα στη Λάρισα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή