Τραγωδία στο Βόλο: Νεκρός 11χρονος που κατέρρευσε την ώρα του παιχνιδιού Reviewed by Momizat on . Σοκ για την τοπική κοινωνία του Βόλου από τον αιφνίδιο θάνατο 11χρονου αγοριού σήμερα το απόγευμα στο κέντρο άθλησης Άσυλο. Το άτυχο 11χρονο αγόρι έπαιζε με την Σοκ για την τοπική κοινωνία του Βόλου από τον αιφνίδιο θάνατο 11χρονου αγοριού σήμερα το απόγευμα στο κέντρο άθλησης Άσυλο. Το άτυχο 11χρονο αγόρι έπαιζε με την Rating: 0

Τραγωδία στο Βόλο: Νεκρός 11χρονος που κατέρρευσε την ώρα του παιχνιδιού

Τραγωδία στο Βόλο: Νεκρός 11χρονος που κατέρρευσε την ώρα του παιχνιδιού

Σοκ για την τοπική κοινωνία του Βόλου από τον αιφνίδιο θάνατο 11χρονου αγοριού σήμερα το απόγευμα στο κέντρο άθλησης Άσυλο.

Το άτυχο 11χρονο αγόρι έπαιζε με την παρέα του στην αθλητική εγκατάσταση και σε κάποια στιγμή γύρω στις 7.30 μ.μ. κατέρρευσε μπροστά στα μάτια άλλων αθλουμένων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε ταχύτατα στο σημείο για να παραλάβει τον μικρό, ο οποίος δεν έδειχνε σημεία ζωής. Στη διαδρομή μέχρι το Νοσοκομείο, έγιναν προσπάθειες να επαναφέρουν το παιδάκι όπως και στο Νοσοκομείο όπου είχε ειδοποιηθεί η ομάδα ανάνηψης.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 11χρονος δεν επανήλθε και η είδηση του θανάτου του βύθισε σε οδύνη την οικογένειά του που δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική κατάληξη που είχε για το παιδί τους το παιχνίδι στο Άσυλο.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή