Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο 20χρονα κορίτσια στην Καρδίτσα Reviewed by Momizat on . Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 9 το βράδυ της Κυριακής στην Καρδίτσα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο 20χρονα κορίτσια. Το συμβάν έγινε στο τέρμα της Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 9 το βράδυ της Κυριακής στην Καρδίτσα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο 20χρονα κορίτσια. Το συμβάν έγινε στο τέρμα της Rating: 0

Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο 20χρονα κορίτσια στην Καρδίτσα

Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο 20χρονα κορίτσια στην Καρδίτσα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 9 το βράδυ της Κυριακής στην Καρδίτσα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο 20χρονα κορίτσια.

Το συμβάν έγινε στο τέρμα της οδού Σαρανταπόρου όταν Ι.Χ. Παρέσυρε το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν τα δύο νεαρά κορίτσια.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το ένα κορίτσι που όπως πληροφορηθήκαμε πιθανών να μην φορούσε κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, αφού πρώτα παρασχέθηκαν οι πρώτε βοήθειες στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Το άλλο κορίτσι που οδηγούσε το μηχανάκι, φέρει επίσης τραύματα, αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση και παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Καρδίτσας.

alithianews

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή