Τρεις συλλήψεις για πλαστά ευρώ σε Λάρισα και παράλια Reviewed by Momizat on . Μία εξηντάχρονη μητέρα και οι δύο γιοί της 22 και 30 ετών αντίστοιχα, Σέρβοι υπήκοοι, με ορμητήριο μικρό ξενοδοχείο στο κέντρο του Πλαταμώνα όπου διέμεναν, συνε Μία εξηντάχρονη μητέρα και οι δύο γιοί της 22 και 30 ετών αντίστοιχα, Σέρβοι υπήκοοι, με ορμητήριο μικρό ξενοδοχείο στο κέντρο του Πλαταμώνα όπου διέμεναν, συνε Rating: 0

Τρεις συλλήψεις για πλαστά ευρώ σε Λάρισα και παράλια

Τρεις συλλήψεις για πλαστά ευρώ σε Λάρισα και παράλια

Μία εξηντάχρονη μητέρα και οι δύο γιοί της 22 και 30 ετών αντίστοιχα, Σέρβοι υπήκοοι, με ορμητήριο μικρό ξενοδοχείο στο κέντρο του Πλαταμώνα όπου διέμεναν, συνελήφθησαν από την αστυνομία για διοχέτευση πλαστών ευρώ στην αγορά της Λάρισας και όχι μόνο.

Ο εντοπισμός και η σύλληψή τους έγινε ύστερα από καταγγελία καταστηματάρχη της Λάρισας ο οποίος αντιλήφθηκε το πλαστό χαρτονόμισμα που του πάσαραν και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι τρεις είχαν φτάσει στα παράλια της Πιερίας προ ημερών φορτωμένοι με πλαστά χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ τα οποία διοχέτευαν με μικροαγορές σε φαρμακεία, καφεκοπτεία, γυράδικα κ.α. μαζεύοντας ρέστα σε γνήσια χαρτονομίσματα και κέρματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε έρευνα που έγινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους από άνδρες της ασφάλειας Λάρισας χθες στις 11 το πρωί ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, βρέθηκαν χιλιάδες πλαστά χαρτονομίσματα κρυμμένα σε αποσκευές και ρούχα.

Οι τρεις αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή