"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 0-0

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Έχει θέμα… Μπορεί να πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα από το Αίγιο παίρνοντας την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα με το παρθενικό του γκολ ο ΑΟΤ, όμως, τη Δευτέρα (4/12) έμεινε άσφαιρος για ένα ακόμη φετινό ματς.
Ο Απόλλων Καλαμαριάς ήταν καλύτερος, πήρε 0-0 στα Τρίκαλα και θα μπορούσε να έχει γευτεί ακόμη και τη χαρά της νίκης, αφού αν υπάρχει μία ομάδα που αδικείται από την ισοπαλία, αυτή είναι οι φιλοξενούμενοι.
Ήταν πιο απειλητικοί, πίεσαν περισσότερο, είχαν δοκάρι με τον Ν’ Λουντουλού, αλλά και εκείνοι δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να μείνουν χαμηλά για τους στόχους που έχουν μετρώντας μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.
Καλύτερα μπήκε στο ματς ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος έφτασε πρώτος και σε τελικές με το σουτ του Μπρίτο στο 6′. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στη συνέχεια και στο 21′ απείλησαν με τον Χασομέρη. Δύο λεπτά μετά άγγιξαν το 0-1, όταν σε αντεπίθεση ο Γεωργιάδης έβγαλε τη σέντρα και ο Ν’ Λουντουλού σημάδεψε με πλασέ το δοκάρι.
Κάπου εκεί επιχείρησε να βγάλει αντίδραση ο ΑΟΤ, ο οποίος στο 31′ έκανε αισθητή την παρουσία του μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια. Έψαξε και εκείνος το γκολ μέχρι το ημίχρονο χωρίς επιτυχία.
Βλέποντας την ομάδα του να είναι σε γενικές γραμμές ακίνδυνη ο Αντωνίου έριξε με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο ματς τον Τσίπρα ζητώντας από εκείνον τη μία ενέργεια που θα βοηθούσε ώστε να διασπαστεί η αντίπαλη άμυνα. Στο 56′ είχε συμμετοχή και σε μία καλή φάση του ΑΟΤ.
Ωστόσο, το γκολ δεν ήρθε για τους γηπεδούχους και ο Αντωνίου ανακάτεψε και άλλο την τράπουλα. Έριξε στο ματς τον Καπό και λίγο μετά τον Γροντή αναζητώντας το γκολ. Εκείνος, όμως, που έφτασε πιο κοντά αμέσως μετά ήταν ο Λιόνης με τον Αποστολίδη να αποκρούει το πλασέ του με τα πόδια.
Ο Απόλλων συνέχισε να δείχνει πιο απειλητικός και ο Καλαϊτζίδης έριξε στο ματς και τον Κυβελίδη για το γκολ. Κάπου εκεί, όμως, ανέβηκαν τα Τρίκαλα, τα οποία είχαν κάποιες καλές στιγμές προς το φινάλε. Η μία ήταν στο 82′ με τον Πάνο να αστοχεί, η άλλη στο 87′ με το φάουλ του Γκόλια και η τελευταία και καλύτερη στο 90′ με τον Τσίπρα. Τελικά το 0-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τους «κυανέρυθρους».
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κιοτζένης (Ξάνθης), βοηθοί του οι Λάζαρης (Καβάλας) και Παπαλίτσας (Καρδίτσας), ενώ τέταρτος ο Τζουμαλάκης (Σερρών).
Κίτρινες: 15′ Γιαννίτσης, 33′ Τεγούσης, 73′ Τόμιτς – 17′ Βεργώνης, 30′ Καπίας, 32′ Αμαραντίδης, 60′ Καλογέρης, 68 Συμελίδης, 73′ Χασομέρης
ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τεγούσης, Ντίνας (63′ Γροντής), Ντιατά (55′ Καπός), Μπουντόπουλος (46′ Τσίπρας), Τόμιτς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καπίας (39′ λ. τρ. Καλαϊτζίδης), Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν΄Λουντούλου (54′ λ. τρ. Λιόνης), Καλογέρης, Βεργώνης, Μπρίτο (83′ Κυβελίδης), Χασομέρης.

Παραιτήθηκε ο Αντωνίου

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στα Τρίκαλα μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και κυρίως την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν, η οποία έκανε και τον κόσμο να αποδοκιμάσει τόσο σε κάποιες φάσεις προς το τέλος όσο και μετά το σφύριγμα της λήξης. Αντιλαμβανόμενος την όλη κατάσταση ο Σωτήρης Αντωνίου πήγε στη συνέντευξη Τύπου και ενημέρωσε πως θέτει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης και πλέον εκείνη καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.

Η αλήθεια είναι πως όταν χτίζονταν τα Τρίκαλα, στην ομάδα είχαν άλλες βλέψεις. Το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών ήταν πολύ δύσκολο, όμως, το μόλις ένα γκολ και οι συνολικά έξι βαθμοί είναι κάτι που προβληματίζει. Έως τώρα ο απολογισμός του Αντωνίου είναι μόλις μία νίκη και τρεις ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια, ενώ κατάφερε να οδηγήσει τον ΑΟΤ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αφήνοντας εκτός την Κέρκυρα και τη Σπάρτη.

a-sports,gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης