Δεξιός Ψάλτης : Τρικαλινά ΜΜΕ και δεξιοί κλαρινογαμπροί Reviewed by Momizat on . Δεξιός Ψάλτης : Tη δεκαετία του 60` η Αμερική βίωσε την απότομη άνθιση της βιομηχανίας του θεάματος (κινηματογράφος - τηλεόραση) άλλα και των ΜΜΕ (έντυπων και η Δεξιός Ψάλτης : Tη δεκαετία του 60` η Αμερική βίωσε την απότομη άνθιση της βιομηχανίας του θεάματος (κινηματογράφος - τηλεόραση) άλλα και των ΜΜΕ (έντυπων και η Rating: 0

Δεξιός Ψάλτης : Τρικαλινά ΜΜΕ και δεξιοί κλαρινογαμπροί

Δεξιός Ψάλτης : Τρικαλινά ΜΜΕ και δεξιοί κλαρινογαμπροί

Δεξιός Ψάλτης : Tη δεκαετία του 60` η Αμερική βίωσε την απότομη άνθιση της βιομηχανίας του θεάματος (κινηματογράφος – τηλεόραση) άλλα και των ΜΜΕ (έντυπων και ηλεκτρονικών).

Ήταν η εποχή που χιλιάδες ατάλαντα κοριτσόπουλα  απο την επαρχιακή ενδοχώρα ,χύθηκαν στο κυνήγι της δημοσιότητας ,αναζητώντας μια θέση στο χολυγουντιανό Star system .

Το αποτέλεσμα γνωστό και η κατάληξη στις περισσότερες των περιπτώσεων, ήταν μια θέση στις ταινίες πορνό η στα γραφεία συνοδών του Las Vegas.

Όλα αυτά έρχονται στο νου – κάνοντας και τους απαραίτητους συνειρμούς -, παρακολουθώντας την επέλαση στα πλείστα τοπικά ΜΜΕ, πληθώρας  υπερφιλόδοξων εν δυνάμει πολιτικών,κυρίως της ημετέρας δεξιάς παρατάξεως, στον αγώνα τους για λίγη  αναγνωρισιμότητα  .

Είναι γεγονός ότι τα Τρίκαλα  έχουν  τη τύχη να διαθέτουν  μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων , ραδιοσχολιαστών και μέσων ενημέρωσης, που σε συνδυασμό με τα άνωθεν δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα και ένα αρρωστημένο πολιτικό σκηνικό.

Η πολιτική συναλλαγή οργιάζει και η ακατάσχετη προβολή γραφικών και ψώνιων τείνει πια να γίνει ο κανόνας.

Στη πορεία μέχρι τις εκλογές (βουλευτικές – αυτοδιοικητικές) ,αλλά και κατά την διαδικασία  κατάρτισης συνδυασμών και ψηφοδελτίου ,θα ζήσουμε δυστυχώς ιλαροτραγικές καταστάσεις.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ οφείλει να λάβει πρωτοβουλίες ,εν όψει και των πανηγυριών  του καλοκαιριού προκειμένου  να μην διασυρθεί για άλλη μια φορά  η παράταξη του ήθους και του μέτρου,όπως πέρυσι .

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το κόμμα της ΝΔ δεν είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ που θα εξαγνίσει κάθε τοπικό φελλό αλλά  ούτε και το άγιο δισκοπότηρο που θα προσδώσει  αξία σε κάθε κλαρινογαμπρό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή