Τρικαλινές ονειρώξεις με απίστευτη ελαφρότητα ….. Reviewed by Momizat on . Πήγανε λέει οι φορείς των Τρικάλων στον υπουργό παιδείας,να ζητήσουν να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το μοίρασμα των σχολών. Βέβαια πολύ αργά ξύπνησαν και έφτιαξ Πήγανε λέει οι φορείς των Τρικάλων στον υπουργό παιδείας,να ζητήσουν να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το μοίρασμα των σχολών. Βέβαια πολύ αργά ξύπνησαν και έφτιαξ Rating: 0

Τρικαλινές ονειρώξεις με απίστευτη ελαφρότητα …..

Τρικαλινές ονειρώξεις με απίστευτη ελαφρότητα …..

Πήγανε λέει οι φορείς των Τρικάλων στον υπουργό παιδείας,να ζητήσουν να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το μοίρασμα των σχολών.

Βέβαια πολύ αργά ξύπνησαν και έφτιαξαν μια αγωνιστική(sic)επιτροπή που κουβαλήθηκε σύσσωμη στην Αθήνα, μάλλον για τη φωτογραφία και το φατσιμάρε.

Όλοι αυτοί δεν μπορεί να είναι επιτροπή διαμαρτυρίας και διεκδίκησης.
Από που μάθανε οι κύριοι αυτοί,ότι διεκδικήσεις γίνονται με πρακτικές μπουλουκιού,ανεύθυνων και υπεύθυνων ;

Ποιός σοβαρός υπουργός,θα δεχόταν αυτόν τον αχταρμά στο γραφείο του;

Όταν μάλιστα είχε ζητήσει,η επιτροπή να αποτελείται μόνο από τον Αντιπεριφερειάρχη,τον Δήμαρχο,τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Λάππα.

Τι δουλειά είχαν οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι,αλλά και οι λοιποί φωτογραφιζόμενοι;

Μόνο οι πρόεδροι των σωματείων υδραυλικών και των γραφείων τελετών Τρικάλων,έλειπαν από τη σύναξη που θα παρέδιδε υποτίθεται τις προτάσεις του νομού για το επίμαχο θέμα.

Απορώ πως δεν τους κουβάλησε κι αυτούς ο επιτυχημένος πρόεδρος του επιμελητηρίου.

Στο χαρούμενο δε άνωθεν ενσταντανέ ,διακρίνεται και περιφερειακός σύμβουλος,που μας έταζε προεκλογικά ότι θα φτιάξει Νευρολογική κλινική στα Τρίκαλα.

Πάντως η φωτογραφία,θα είναι για όλους αυτούς χρήσιμη στη προεκλογική περίοδο,στη προσπάθεια επανεκλογής τους,πείθοντας τους ιθαγενείς,για τη μαχητικότητας τους.

Σε τούτο τον τόπο για άλλη μια φορά αποδεικνύεται,ότι στο δημόσιο βίο κυριαρχεί απίστευτη ελαφρότητα.

Φυσάει Ανάποδα

Σχόλια (3)

 • ΚΡΙΤΙΚΟΣ

  Σωστό απολύτως κύριε…Πάντως ειλικρινα , στις προηγούμενες συσκέψεις που έγιναν στην αίθουσα Τσιτσάνη…κανένας φορέας από αυτούς και κανένα φυσικό πρόσωπο, εκτός 2 3 περοπτώσεων, δεν μπορούσε και δεν είναι σε θέση να τεκμηριώσει σοβαρό επιχειρηματολογικό λόγο και σκέψη…Αν τους ακοϋσεια και στα ραδιόφωνα θυμίζουν με τη σκέψη τους και τη γνώση τους γενικότετα, ανθρώπους φελούς και ακατάρτιστους!.

  Απάντηση
 • nicostratos

  Για γελια και για κλαματα. Η φωτογραφια 5ημερης ξεφτιλιζει την τρικαλινη κοινωνια και τις οποιες Τρικαλινες διεκδικησεις. Καταντια.

  Απάντηση
 • Jim Riflevinegar

  Οι μη δεξιοί(εις τον νουν) εικονιζόμενοι,παρακαλούνται ίνα σηκώσουσιν την δεξιάν(του Κυρίου) χείρα.
  Ουδείς;Ωϊμέ!!!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή