Τρικαλινή «μαϊμού» δημοσκόπηση στο διαδίκτυο Reviewed by Momizat on . Δημοσκόπηση μαϊμού κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για το ψηφοδέλτιο της της ΝΔ στο νομό Τρικάλων . Προφανώς κάποιοι θορυβημένοι που τα ονόματά τους δεν παίζουν πια  γ Δημοσκόπηση μαϊμού κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για το ψηφοδέλτιο της της ΝΔ στο νομό Τρικάλων . Προφανώς κάποιοι θορυβημένοι που τα ονόματά τους δεν παίζουν πια  γ Rating: 0

Τρικαλινή «μαϊμού» δημοσκόπηση στο διαδίκτυο

Τρικαλινή «μαϊμού»  δημοσκόπηση στο διαδίκτυο

Δημοσκόπηση μαϊμού κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για το ψηφοδέλτιο της της ΝΔ στο νομό Τρικάλων .

Προφανώς κάποιοι θορυβημένοι που τα ονόματά τους δεν παίζουν πια  για μια  θέση στο ψηφοδέλτιο, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα, ευτελίζοντας και διασύροντας την παράταξη .

Αυτό που δεν μπορούν να αντιληφθούν όμως οι  γραφικοί αυτοί τύποι ,είναι ότι ουδέποτε τους πήραν στα σοβαρά στην Πειραιώς .

Άλλωστε τα αρμόδια όργανα του κόμματος εξαρχής ήταν ενήμερα για το ποιόν τους .

Επειδή η υπόθεση έχει πάρει ανέλπιστα σοβαρές διαστάσεις, παρά την ελαφρότητα αυτών που δημιούργησαν το θέμα ,στις 25 Αυγούστου (ημέρα που υποτίθεται θα  δημοσιευθούν τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ) ,θα δημοσιευθούν  και τα ονόματα αυτών που κάνουν τη δημοσκόπηση .

Η δουλειά είναι ερασιτεχνική και τα ηλεκτρονικά ίχνη πολλά διαβεβαιώνει οργισμένος ο Τάκης Θεοδωρικάκος ,στους θιγόμενους ενδιαφερόμενους

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που παριστάνουν τους δημοσκόπους, θα πρέπει να λογοδοτήσουν , ενώ η πολιτεία οφείλει να διαμορφώσει ένα θεσμικό πλαίσιο, που θα θωρακίζει το πολιτικό σύστημα από αυτή την αλητεία.

Άντε και σε ανώτερα!

Θέση στο θέμα πήρε η ΝΟΔΕ Τρικάλων :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΟΔΕ Τρικάλων:Περί δημοσκόπησης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Η ΝΔ και το Νομαρχιακό σχήμα της που είναι η ΝΟΔΕ Τρικάλων, καμιά σχέση δεν έχουν με ηλεκτρονική δημοσκόπηση που έχει αναρτηθεί στο FACEBOOK από την 24-7-2018.
Η ΝΔ συνεργάζεται με επίσημες εταιρείες δημοσκόπησης και δεν λαμβάνει υπόψην μη επιβεβαιωμένες πηγές,  που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Με όλα τα παραπάνω λύνονται οι απορίες και η σύγχυση οι οποίες μπορεί να δημιουργήθηκαν το τελευταίο 24 ώρο.
Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα ανακοινωθεί στην ώρα του από τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή