"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Τρικαλινή παρίστανε το μέντιουμ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθη, χθες (03-09-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, μία (1) 44χρονη ημεδαπή, για απάτη κατ’ επάγγελμα, η συνολική ζημία της οποίας υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των (15.000) ευρώ.

Ειδικότερα, στους αστυνομικούς περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 44χρονη δέχεται στην οικία της άτομα, ακόμη και παιδιά,  τα οποία  εξαπατά με το πρόσχημα ότι μπορεί να λύσει μάγια, να κάνει εξορκισμούς και να θεραπεύσει αρρώστιες έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι ενέργειες των αστυνομικών ήταν συντονισμένες, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό της δράστιδας και τη σύλληψή της, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 44χρονη κατά τους τελευταίους επτά μήνες διέπραττε απάτες, έχοντας ως θύματα  μεγάλο αριθμό ατόμων και αποκομίζοντας  συνολικά χρηματικό ποσό άνω των (23.500) ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 

  • το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη  δραστηριότητά της, 
  • τιμολόγια,
  • χειρόγραφα έγγραφα και
  • πλήθος αντικειμένων σχετικών με τη δραστηριότητα της (κέρινα ομοιώματα ανθρώπων, τράπουλες μαντείας – αστρολογίας, βαζάκια που περιείχαν διάφορα φίλτρα και  αρώματα κ.α.)

Η συλληφθείσα, με τη σχηματιζόμενη σε βάρος της δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης