Τρικαλινή πατέντα τετραπέρατης πόλης Reviewed by Momizat on . Η δημοτική αρχή πατεντάρισε τον ποδηλατόδρομο στην οδό Τσιτσάνη λες και τον καρκίνο τον θεραπεύεις με τοπικές αλοιφές και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και επ Η δημοτική αρχή πατεντάρισε τον ποδηλατόδρομο στην οδό Τσιτσάνη λες και τον καρκίνο τον θεραπεύεις με τοπικές αλοιφές και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και επ Rating: 0

Τρικαλινή πατέντα τετραπέρατης πόλης

Τρικαλινή πατέντα τετραπέρατης πόλης

Η δημοτική αρχή πατεντάρισε τον ποδηλατόδρομο στην οδό Τσιτσάνη λες και τον καρκίνο τον θεραπεύεις με τοπικές αλοιφές και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Και επειδή στη βλακεία θεραπεία ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρξει:

Ο ποδηλατόδρομος – λοιπόν – σταματά πριν από τις στάσεις των λεωφορείων , στρίβει δεξιά , περνά πίσω από τις στάσεις και ξαναβγαίνει στην οδό Τσιτσάνη.

Αλλά, εντάξει, ζούμε στην εποχή που ζούμε, οπότε δεν θα έπρεπε να μας κάνει τίποτα πια εντύπωση.

Αντε καλή ψυχοθεραπεία

Σχόλια (3)

 • Λαλιας Γιωργος

  Καλημέρα σας!!!Παρακολουθώ άπειρα παιδάκια ασχολούνται με τα κοινά και έχουμε….Αυτά τα αποτελέσματα!!!!!*ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ* Κατά τα άλλα …..και η οδός Καρδίτσης χωρίς βιολογικο ξεχασμένοι!!!!!Ότι φαίνεται μόνο!!!!!Ευχαριστώ για την Φιλοξενία!!!!

  Απάντηση
 • Jim

  Να δωθει στη δημοσιότητα το όνομα του σχεδιαστή έτσι ώστε να μπορέσει κ ο κόσμος να τον επαίνεσει.Πραγματικα τέτοια μυαλα χαραμιζονται…Μπραβο μπράβο άλλη μια καινοτομία τις έξυπνης πολης μας

  Απάντηση
 • Πεζο-πόρος

  ‘Έπρεπε να γίνει ώστε να υπάρχει συνέχεια στον ποδηλατοδρόμο επειδή η αφόρητη κίνησή του επιβάλει να υπάρχει συνέχεια και χωρίς διακοπές της διαδρομής ώστε οι πεζοί να πρέπει να περπατάνε ένας- ένας αν βρεθούνε αντικριστά. Πατέντα προχειρότητας ή εύκολη λύση; Το σίγουρο είναι ότι ο καθένας διαπιστώνει το χαμηλό κόστος και την δυσκολία του Δήμου για κάτι καλύτερο. Πάντως το καλό να λέγεται , κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πεζό που πρέπει να δίνει και προτεραιότητα αν χρειαστεί !!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή