Τρικαλινός στην κεφαλή των Θεσσαλών εμπόρων Reviewed by Momizat on . Ο τέως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, Χρήστος Καλλέας, είανι πλέον ο νέος πόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρημ Ο τέως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, Χρήστος Καλλέας, είανι πλέον ο νέος πόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρημ Rating: 0

Τρικαλινός στην κεφαλή των Θεσσαλών εμπόρων

Τρικαλινός στην κεφαλή των Θεσσαλών εμπόρων

Ο τέως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, Χρήστος Καλλέας, είανι πλέον ο νέος πόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας. Αλλοι δύο, είναι μέλη του Δ.Σ. Η πρώτη ΟΕΣΘ έχει μετονομαστεί για να παίξει σημαντικότερο ρόλο στη νέα εποχή. Ετσι, μετά τις εκλογές της περασμένης εβδομάδας, το νέο ΔΣ συγκροτηθηκε σε Σώμα, με την τρικαλινή παρουσία, για πρώτη φορά να είναι τόσο έντονη. Συγκεκριμένα, εκτός από τον Χρήστο Καλέα, ο νυν πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Χρήστος Μπλουγούρας, είναι γενικός γραμματέας, ενώ ο Στέλιος Κούτσιος είναι ο αναπληρωτής του. Αναλυτικά τα μέλη του ΔΣ είναι:
Πρόεδρος: Καλέας Χρήστος
Α Αντιπρόεδρος: Τσιαπλές Γεώργος
Β Αντιπρόεδρος: Οικονόμου Δημήτρης
Γ Αντιπρόεδρος: Τσέλιος Κων/νος
Γεν. Γραμματέας: Μπλουγούρας Χρήστος
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Κούτσιας Στέλιος
Οικονομικός Επόπτης: Γκουγκουμάτης Αχιλλέας
Αναπληρωτής Οικονομικός Επόπτης: Κονταξής Δημήτρης.
Παράλληλα συγκροτούνται τομείς ηλεκτρονικού εμπορίου, συνεργειών, ρευστότητας & τραπεζών, φορολογικού και ασφαλιστικού με υπευθύνους τους Πιτσάβα Γιώργο, Μπούντη Παναγιώτη και Σερίφη Ηλία.
Μέλη: Αντωνίου Ηλίας, Καζατζίδης Περικλής & Τριγάζης Άγης.

empor4 empor1 empor2 empor3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή