Τρομερή η Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, κορυφαία επίδοση στον κόσμο! Reviewed by Momizat on . Καταπληκτική παρουσία είχε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και στα 10.000 μ. βάδην καθώς κατέγραψε πέρα από ένα σπουδαίο ατο Καταπληκτική παρουσία είχε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και στα 10.000 μ. βάδην καθώς κατέγραψε πέρα από ένα σπουδαίο ατο Rating: 0

Τρομερή η Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, κορυφαία επίδοση στον κόσμο!

Τρομερή η  Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, κορυφαία επίδοση στον κόσμο!

Καταπληκτική παρουσία είχε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και στα 10.000 μ. βάδην καθώς κατέγραψε πέρα από ένα σπουδαίο ατομικό ρεκόρ και την καλύτερη επίδοση στον πλανήτη αυτή τη στιγμή!

Συγκεκριμένα η τρομερή Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 44.28.37 και κατάφερε να καταρρίψει το δικό της ρεκόρ από το 2018 (45.35.05)! Αυτή η επίδοση αποτελεί την καλύτερη στον κόσμο, ενώ σε πλήρη σεζόν με συνεχούς αγώνες, θα την ανέβαζε στο νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης!!

Στις δηλώσεις που έκανε στο sportsfeed τόνισε: “Είμαι ευχαριμένη από το χρόνο, πήγε καλά σήμερα και κατάφερα να πάω ένα λεπτό πιο κάτω από το προηγούμενο ρεκόρ που είχα σε Στάδιο. Πιστεύω πως αν είχα ακόμη έστω έναν παραπάνω αθλητή να τρέχει μαζί μου, θα μπορούσα να βγάλω καλύτερη επίδοση”

Η Ντρισμπιώτη συνεχίζει την προετοιμασία της ώστα να είναι σε εξίσου καλή κατάσταση στον αγώνα των 20χλμ που θα γίνει στην Πάτρα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή