Τροχονόμος στη Λάρισα έγραψε το ΙΧ της συζύγου του! Reviewed by Momizat on . Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η γυναίκα ενός τροχονόμου στην Λάρισα, όταν είδε κλήση πάνω στο αυτοκίνητό της από τον ίδιο της τον άνδρα! Ο εν λόγω αστυνομικός φαίν Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η γυναίκα ενός τροχονόμου στην Λάρισα, όταν είδε κλήση πάνω στο αυτοκίνητό της από τον ίδιο της τον άνδρα! Ο εν λόγω αστυνομικός φαίν Rating: 0

Τροχονόμος στη Λάρισα έγραψε το ΙΧ της συζύγου του!

kliseis_dimotikis_astynomias

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η γυναίκα ενός τροχονόμου στην Λάρισα, όταν είδε κλήση πάνω στο αυτοκίνητό της από τον ίδιο της τον άνδρα!

Ο εν λόγω αστυνομικός φαίνεται πως έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο κόβοντας κλήση για παράνομο παρκάρισμα στο αυτοκίνητο της… γυναίκας του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του kosmolarissa.gr, ο τροχονόμος έκανε περιπολία στο κέντρο της πόλης μαζί με έναν συνάδελφο του κι έκοβαν κλήσεις σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στη διάρκεια της «περιπολίας» βρίσκουν ένα ΙΧ παρκαρισμένο παράνομα σε θέση αναπήρων και αμέσως ο τροχονόμος βγάζει το μπλοκάκι του και ξεκινάει να γράφει την κλήση.

Τότε παρεμβαίνει ο συνάδελφος και του λέει «μισό λεπτό, της γυναίκας σου δεν είναι αυτό το αυτοκίνητο;» και ο τροχονόμος του απάντησε «ναι και το έχει ξανακάνει» και πιστός στο καθήκον ολοκλήρωσε την κλήση και την έβαλε στο παρμπρίζ.

Μπράβο του!

Είναι από τις περιπτώσεις που η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να βραβεύσει!..

Χ.Α.

http://kosmoslarissa.gr/

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή