"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Τσέλσι-Μπάγερν και Νάπολι-Μπαρτσελόνα τα αποψινά ματς

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο ένα ματς η Τσέλσι υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου και στο δεύτερο η Νάπολι την Μπαρτσελόνα, με τους γηπεδούχους και στις δύο περιπτώσεις, να έχουν ως βασική τους επιδίωξη ένα «καθαρό» σκορ, που θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν στην πρόκριση, ενόψει και της ρεβάνς. Και τα δύο ματς ξεκινούν στις 22:00.

Τσέλσι-Μπάγερν Μονάχου (22:00, Cosmote Sports 1)

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι έχουν απουσίες, ωστόσο όσοι αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι τόσο μεγάλης σημασίας, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό και το ταλέντο τους.

Η πιθανή 11άδα της Τσέλσι αποτελείται από τους: Καμπαγέρο, Αθπικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Αλόνσο, Μάουντ, Άμπραχαμ και Γουίλιαν. Νοκ άουτ είναι οι Καντέ, Χάντσον -Οντόι, Πούλισιτς και Βαν Γκίνκελ.

Η Μπάγερν από την πλευρά της αναμένεται να παραταχθεί με τους: Νόιερ, Πάβαρντ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Τιάγκο, Κόμαν, Μίλερ, Γκνάμπρι και Λεβαντόφσκι. Νοκ άουτ είναι οι Μαρτίνες, Σούλε και Πέρισιτς.

Νάπολι-Μπαρτσελόνα (22:00, Cosmote Sports 2)

Η Νάπολι θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και τις απουσίες της μεγάλης αντιπάλου της Μπαρτσελόνα.

Η πιθανή 11άδα των Ναπολιτάνων αποτελείται από τους: Μέρετ, Ντι Λορέντζο, Μανωλά, Μακσίμοβιτς, Μάριο Ρούι, Φαμπιάν Ρουίς, Ντέμε, Ζιελίνσκι, Καγεχόν, Μέρτενς και Ινσίνιε. Εκτός μάχης βρίσκεται ο Κουλιμπαλί, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μιλίκ, Λοζάνο, Χισάι και Λιορέντε.

Η 11άδα της Μπαρτσελόνα ενδέχεται να αποτελείται από τους: Τεν Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λένγκλετ, Τζούνιορ, Άρθουρ, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριεζμάν και Φατί. Νοκ άουτ είναι οι Σουάρες, Ντεμπελέ, Άλμπα και Ρομπέρτο.

Οι αγώνες της Τετάρτης

Λιόν-Γιουβέντους (22:00)
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης