"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Τύρναβος: Εισαγγελική έρευνα για επιδόματα σε 70 τσιγγάνους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας, Απόστολος Τζαμαλής με αφορμή υπόθεση που αφορά σε δικαιούχους του κοινωνικού επιδόματος αλληλεγγύης (σ.σ. Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα όπως ονομάζεται πλέον) στο Κέντρο Κοινότητας Ρομά του Δήμου Τυρνάβου. Ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία από τον Δήμο Τυρνάβου, καθώς η καταγγελία για τα διαδραματιζόμενα στο Κέντρο Κοινότητας περιελάμβανε συγκεκριμένες αναφορές, οι οποίες σε πρώτη φάση επιβεβαιώθηκαν από τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Τυρνάβου. Σύμφωνα με πληροφορίες και με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις περίπου 70 Ρομά φαίνεται να εμπλέκονται στην επίμαχη υπόθεση ως δικαιούχοι του κοινωνικού επιδόματος αλληλεγγύης το οποίο ανέρχεται στα 200 ευρώ μηνιαίως.
Πηγή: εφημερίδα Ελευθερία (Βαγγέλης Κακάρας)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όσους δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, τους φτωχούς και κατατρεγμένους κυνηγάει το κράτος και η εξουσία του. Αυτούς τους θεωρεί απατεώνες και κλέφτες.
    Ενώ οι ανακεφαλαιοποιησεις των τραπεζών και το άπλετο κρατικό χρήμα σε πολυεθνικές και μεγαλοεταιρειες , κάτι δισεκατομμύρια δηλαδή, είναι νόμος του κράτους και των μνημονίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης