ΤrikkiPress – δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Πολυτελές, παραδοσιακό, ιστορικό ξενοδοχείο στο Περτούλι, κοντά στην Ελάτη, το Αρχοντικό Χατζηγάκη προσφέρει φιλοξενία 5 αστέρων και αποτελεί ιδανική επιλογή όλ Πολυτελές, παραδοσιακό, ιστορικό ξενοδοχείο στο Περτούλι, κοντά στην Ελάτη, το Αρχοντικό Χατζηγάκη προσφέρει φιλοξενία 5 αστέρων και αποτελεί ιδανική επιλογή όλ Rating: 0

ΤrikkiPress – δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι Τρικάλων

ΤrikkiPress – δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι Τρικάλων

Πολυτελές, παραδοσιακό, ιστορικό ξενοδοχείο στο Περτούλι, κοντά στην Ελάτη, το Αρχοντικό Χατζηγάκη προσφέρει φιλοξενία 5 αστέρων και αποτελεί ιδανική επιλογή όλες τις εποχές του χρόνου για οικογένειες, παρέες φίλων και φυσιολάτρες.

Κρυμμένο στις καταπράσινες πλαγιές της οροσειράς της Πίνδου, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, με εκπληκτική θέα προς το δάσος, το χωριό και τα περτουλιώτικα λιβάδια, το ξενοδοχείο είναι ένας μοναδικός προορισμός για ξεκούραση ή για απόδραση στη φύση.

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 31 Οκτώβρη ώρα 21:00 και για να λάβετε μέρος θα πρέπει: (α) να κάνετε like (μου αρέσει) στην σελίδα μας facebook.com/trikkipress.gr (β) να κάνετε public share (δημόσια κοινοποίηση) της ανάρτησης του διαγωνισμού που διαβάζετε τώρα.

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής: http://bit.ly/2yx0whp

(https://www.chatzigaki.gr/)

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχοντικο χατζηγακη

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή