Υείαν και Ευλοΐαν από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Reviewed by Momizat on . Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων και με πολύ κέφι, πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών ν.Τρικάλων, το απόγευμα της Κυρι Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων και με πολύ κέφι, πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών ν.Τρικάλων, το απόγευμα της Κυρι Rating: 0

Υείαν και Ευλοΐαν από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών

Pontioi
Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων και με πολύ κέφι, πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών ν.Τρικάλων, το απόγευμα της Κυριακής 15 Μαρτίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του GALLERY Art HOTEL.
Ο αντιπρόεδρος του σωματείου, Κοσμάς Αποστολίδης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε τις δράσεις του σωματείου του περασμένου έτους. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Πατήρ Ελευθέριος, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Τρικάλων. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν χορεύοντας, υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας του Νίκου Γαβριά και του νταουλιού του Νίκου Φιλιππίδη.
Pontioi 1

Το ΔΣ ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν το σωματείο και εύχεται σε όλο τον κόσμο Υείαν και Ευλοΐαν

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή