Υπέκυψαν στον πειρασμό του Lexus οι 4 Τρικαλινοί βουλευτές Reviewed by Momizat on . Δεν άντεξαν στον πειρασμό οι δύο Τρικαλινοί βουλευτές του Σύριζα Σ. Παπαδόπουλος και Χρ. Σιμορέλης αφού κουράστηκαν να πηγαινοέρχονται στην Αθήνα με το ΚΤΕΛ , α Δεν άντεξαν στον πειρασμό οι δύο Τρικαλινοί βουλευτές του Σύριζα Σ. Παπαδόπουλος και Χρ. Σιμορέλης αφού κουράστηκαν να πηγαινοέρχονται στην Αθήνα με το ΚΤΕΛ , α Rating: 0

Υπέκυψαν στον πειρασμό του Lexus οι 4 Τρικαλινοί βουλευτές

Vouleytes auto

Δεν άντεξαν στον πειρασμό οι δύο Τρικαλινοί βουλευτές του Σύριζα Σ. Παπαδόπουλος και Χρ. Σιμορέλης αφού κουράστηκαν να πηγαινοέρχονται στην Αθήνα με το ΚΤΕΛ , απέκτησαν ήδη αστυνομικό συνοδό -οδηγό (σωφέρ στη καθομιλουμένη) και σήμερα απέκτησαν και το νέο τους βουλευτικό αυτοκίνητο. Παρά τη διπλή νουθεσία -οδηγία Τσίπρα , λοιπόν , μαζί με την Παναγιώτα Δριτσέλη η οποία είχε αυτοκίνητο [Lexus] από την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο όπως επίσης και ο πρώην υπουργός της ΝΔ Κώστας Σκρέκας .

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αρνήθηκαν να παραλάβουν αυτοκίνητο οι πέντε που προέρχονται από το Ποτάμι, με πρώτο τον επικεφαλής του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη και τους βουλευτές του Σταυρούλα Αντωνάκου, Γιώργο Αμυρά, Παναγιώτη Καρκατσούλη και Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Δημαράς, Ελένη Ψαρρέα και Μουσταφά -Μουσταφά, αρνήθηκαν επίσης να παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο, ενώ το ίδιο έπραξε και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή