Υποχωρεί η ζέστη, έρχονται καταιγίδες Reviewed by Momizat on . Μετά τον καύσωνα έρχονται οι καταιγίδες. Περίεργα παιχνίδια μέσα στον Αύγουστο φαίνεται να παίζει ο καιρός, αφού μετά από τις υψηλές θερμοκρασίες ο υγράργυρος θ Μετά τον καύσωνα έρχονται οι καταιγίδες. Περίεργα παιχνίδια μέσα στον Αύγουστο φαίνεται να παίζει ο καιρός, αφού μετά από τις υψηλές θερμοκρασίες ο υγράργυρος θ Rating: 0

Υποχωρεί η ζέστη, έρχονται καταιγίδες

Υποχωρεί η ζέστη, έρχονται καταιγίδες

Μετά τον καύσωνα έρχονται οι καταιγίδες.
Περίεργα παιχνίδια μέσα στον Αύγουστο φαίνεται να παίζει ο καιρός, αφού μετά από τις υψηλές θερμοκρασίες ο υγράργυρος θα πέσει έως και 7 βαθμούς, με τους ανέμους να ενισχύονται ειδικά στα Δυτικά, ενώ σε πολλές περιοχές θα πέσουν και καταιγίδες, οι οποίες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, αλλά και στη Θράκη.
Ίσως μάλιστα να συνοδευτούν και με έντονα φαινόμενα.

Η αλλαγή του καιρού θα είναι όμως παροδική και ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο θα έχουμε βελτίωση με τα μελτέμια όμως να κρατούν καλά και να φτάνουν στο Αιγαίο ακόμη και τα 7 μποφόρ κατά τόπους.
Ωστόσο, όπως επισημαίνει η ΕΜΥ σε κάποιες περιοχές οι ριπές του ανέμου μπορεί να έχουν ακόμη μεγαλύτερη ένταση και να φτάσουν ακόμη και τα 8 μποφόρ. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή