Φαρκαδόνα: Απορρίφθηκε το αίτημα της ΕΑΣ Τρικάλων για το οικόπεδο Reviewed by Momizat on . Δεν έγινε δεκτό από το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας, παρά την επιθυμία του δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου, το αίτημα της ΕΑΣ Τρικάλων να ανταλλάξει μία από τις δύ Δεν έγινε δεκτό από το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας, παρά την επιθυμία του δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου, το αίτημα της ΕΑΣ Τρικάλων να ανταλλάξει μία από τις δύ Rating: 0

Φαρκαδόνα: Απορρίφθηκε το αίτημα της ΕΑΣ Τρικάλων για το οικόπεδο

Φαρκαδόνα: Απορρίφθηκε το αίτημα της ΕΑΣ Τρικάλων για το οικόπεδο

Δεν έγινε δεκτό από το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας, παρά την επιθυμία του δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου, το αίτημα της ΕΑΣ Τρικάλων να ανταλλάξει μία από τις δύο αποθήκες που διαθέτει στη Φαρκαδόνα με δημοτική έκταση 60 στρεμμάτων στα Σερβωτά, με σκοπό να μεταφέρει εκεί την γαλακτοβιομηχανία ΤΡΙΚΚΗ.

Η σχετική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κατέγραψε 11 ψήφους υπέρ, 8 ψήφους κατά, και 7 αποχές οι οποίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Το θέμα για να περάσει θα έπρεπε να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των μελών του συμβουλίου – κατ΄άλλους μάλιστα τα δύο τρίτα αυτών.

Από την παράταξη της δημοτικής αρχής το καταψήφισε ένας σύμβουλος (Γεωργολόπουλος) ενώ σημειώθηκαν και δύο αποχές.

Μεμονωμένες διαρροές, με ψήφους υπέρ της ανταλλαγής ή απουσίες, υπήρξαν από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Να σημειωθεί ότι η χθεσινή είναι η τρίτη κατά σειρά απόπειρα ανταλλαγής που καταψηφίζεται. Οι άλλες δύο είχαν απορριφθεί επί δημαρχίας Μεριβάκη.

Λευτέρης Ευαγγέλου thessaliaeconomy.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή