Φετινό ρεκόρ με 5,51 μ. για τον Εμμανουήλ Καραλή στο Golden Spike Reviewed by Momizat on . Ο Εμμανουήλ Καραλής συνέχισε σήμερα τους αγώνες του στην Οστράβα στο μίτινγκ Golden Spike, σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης στη διάρκεια της οπ Ο Εμμανουήλ Καραλής συνέχισε σήμερα τους αγώνες του στην Οστράβα στο μίτινγκ Golden Spike, σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης στη διάρκεια της οπ Rating: 0

Φετινό ρεκόρ με 5,51 μ. για τον Εμμανουήλ Καραλή στο Golden Spike

Φετινό ρεκόρ με 5,51 μ. για τον Εμμανουήλ Καραλή στο Golden Spike

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνέχισε σήμερα τους αγώνες του στην Οστράβα στο μίτινγκ Golden Spike, σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης στη διάρκεια της οποίας κατάφερε να πραγματοποιήσει πολύ καλή παρουσία πετυχαίνοντας φετινό ρεκόρ.

Ο 20χρονος πρωταθλητής, στον τρίτο μόλις αγώνα του στη σεζόν, ξεπέρασε τα 5,51 μ. και κατέλαβε την έκτη θέση, ενώ παράλληλα βελτίωσε το 5,36 μ., που είχε σημειώσει στο Diamond League της Σανγκάης.

Ο άλτης που γυμνάζεται με τον Ανδρέα Τσώνη στη συνέχεια απέτυχε στα 5,61 μ., ωστόσο έδειξε να βρίσκει τον αγωνιστικό του ρυθμό την κατάλληλη χρονική στιγμή, περίπου ένα μήνα από τον πρώτο μεγάλο του στόχο για φέτος, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκέβλε της Σουηδίας. Ο Καραλής, ο οποίος τον χειμώνα ξεπέρασε τα 5,80 μ., ξεκίνησε τον αγώνα του με επιτυχημένο τρόπο στα 5,41 μ. και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 5,51 μέτρα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή