Φιλοζωική εκδήλωση-ομιλία στην Οιχαλία Reviewed by Momizat on . Η ομάδα του «OichaliaNews.gr» σε συνεργασία με το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων - «ARTEMIS»  την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, θα πραγματο Η ομάδα του «OichaliaNews.gr» σε συνεργασία με το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων - «ARTEMIS»  την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, θα πραγματο Rating: 0

Φιλοζωική εκδήλωση-ομιλία στην Οιχαλία

skilia

Η ομάδα του «OichaliaNews.gr» σε συνεργασία με το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων – «ARTEMIS»  την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιήσουν φιλοζωική εκδήλωση-ομιλία.

 

Αφορμή για την εκδήλωση στάθηκαν οι συνεχιζόμενες δηλητηριάσεις αδέσποτων & δεσποζόμενων ζώων. Δυστυχώς στην Οιχαλία βρέθηκαν σχεδόν 20 σκύλοι νεκροί το τελευταίο διάστημα πράγμα που έχει ταράξει τους κατοίκους. Οι κάτοικοι που είδαν το αποτρόπαιο θέαμα έχουν απευθυνθεί στις αρμόδιες Αρχές και έχουν κινήσει νομικές διαδικασίες ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Σύμφωνα με τους νόμους 4235/14 & 4039/12: άρθρο 16 για κακοποίηση ζώων, οι παραβάτες των διατάξεων των παραγράφων α΄ και β΄ του άρθρου 16 τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο 30.000€ καθώς και ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή από 5.000€ έως 15.000€.

Σημείο συνάντησης θα είναι το πρώην Δημαρχείο Οιχαλίας ώρα 17.00
 Οι ομιλίες θα ξεκινήσουν αυστηρά 18.00 και θα είναι διαδραστικές και κατάλληλες και για παιδιά.

 

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ & ΜΗ ΖΩΩΝ

ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

 

Facebook event: www.facebook.com/events/941500809249618/
Websites:
www.artemis-taas.org & www.oichalianew.gr & www.pfpo.gr

 

 

Πανελλαδική Φιλοζωική

&

Περιβαλλοντική Ομοσπονδία


Πολιτιστικό
&
Φιλοζωικό
Εθελοντικό Σωματείο
Ν. Τρικάλων
«ARTEMIS»
 

 

«OichaliaNews»

 

Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή