"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Φονικό στη Μακρινίτσα: Αμετανόητος ο 31χρονος – Επικαλείται ψυχική διαταραχή για να πέσει στα «μαλακά»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο εισαγγελέας κατά του 31χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του και τον αδερφό της, στη Μακρινίτσα Πηλίου. Στη βασική κατηγορία προστέθηκαν η παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, καθώς και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της μητέρας των δύο αδελφιών.

Οι γονείς των δύο αδελφιών βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Η μητέρα των δύο παιδιών που έπεσαν νεκρά από το μαχαίρι του 31χρονου δράστη, Αθανασία Τσάπα, τόνισε στο Mega πως ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και πως περιμένει να δει τα παιδιά της ζωντανά. «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι τα παιδιά μου έφυγαν, περιμένω να τα δω να έρχονται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε όμως στη συνέχεια η κόρη της κατάλαβε τι συνέβη και μπήκε μπροστά για να την προστατεύσει. «Εγώ πιστεύω ότι θα σκότωνε εμένα, αν δεν κατέβαινε εκείνη την ώρα το παιδί μου» συμπλήρωσε η Αθανασία Τσάπα. «Προσπαθούμε να δώσουμε δύναμη στο εγγονάκι μας, που είναι 2,5 ετών»πρόσθεσαν οι γονείς των δύο θυμάτων.  Ο πατέρας των δύο άτυχων παιδιών ζητά με σπαραγμό να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο άνθρωπος που τους στέρησε τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο δράστης φέρεται να προκαλούσε τα θύματά του όταν ζητούσαν την προστασία της Δικαιοσύνης, προκειμένου να μην μην πλησιάζει την πρώην σύζυγό του, λέγοντάς τους:  «δεν με νοιάζει, θα με κλείσουν μέσα και σε ένα μήνα θα βγω».

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα

Λίγα λεπτά πριν από τις 14.00, όχημα της Ασφάλειας Βόλου έφτασε στην πίσω πόρτα των Δικαστηρίων και αστυνομικοί οδήγησαν τον κατηγορούμενο εντός του Δικαστικού Μεγάρου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο κατηγορούμενος για το διπλό φονικό παρέμεινε επί μία ώρα στο κτίριο και στον εισαγγελέα, ενώ όπως έγινε γνωστό, ζήτησε μέσω του συνηγόρου του και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει την ανθρωποκτονία της 28χρονης και του 30χρονου αδερφού της με λάμα 25 εκατοστών και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της μητέρας των δύο άτυχων παιδιών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης