"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Φρέναρε τον Ατρόμητο ο ΑΟΤ (1-1) – Πολύ καλή εμφάνιση στο Κύπελλο Ελλάδας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tρένο πήγαινε τις τελευταίες εβδομάδες ο Ατρόμητος, αλλά την Πέμπτη (26/10) του έβαλαν στοπ τα Τρίκαλα και με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 για τη 2η «στροφή» του 4ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας.
Το «Χ» φέρνει τους δύο αντιπάλους μαζί στην κορυφή, με την Κέρκυρα να ακολουθεί στους 3, σε ένα παιχνίδι που έγινε μπροστά σε περίπου 4.000 φίλους της θεσσαλικής ομάδας, οι οποίοι αναμφίβολα έμειναν ευχαριστημένοι από την εικόνα των παικτών του Σωτήρη Αντωνίου ενάντια στους πρωτοπόρους της Σούπερ Λίγκας.
Μάλιστα, θα έχουν να το λένε στον ΑΟΤ ότι κόντρα σε εκείνους δέχθηκε γκολ η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έπειτα από 690 αγωνιστικά λεπτά ή αλλιώς μετά από δύο ολόκληρους μήνες, έστω κι αν επρόκειτο για αυτογκόλ του Καρασαλίδη.
Η ουσία είναι ότι οι Θεσσαλοί έδειξαν πανέτοιμοι εν όψει της πρεμιέρας της Β’ Εθνικής με την Παναχαϊκή, με τους Τσίπρα, Καπό, Τζόκιτς και Αποστολίδη να περνούν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.
Από πλευράς φιλοξενούμενων, ήταν επιτυχής η έμπνευση του Κάναντι να βάλει στο δεύτερο ημίχρονο τον Μπαστακό μαζί με τον Ντάουντα, αφού απεφεύχθη τουλάχιστον η ήττα, με τους Ουάρντα και Ούμπιντες να αργούν να μπουν στο πνεύμα της αναμέτρησης.
Iσορροπημένο ματς, είχε μεγάλη ευκαιρία ο ΑΟΤ
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και στο πρώτο δίλεπτο Βασιλείου και Μανούσος απείλησαν τον Αποστολίδη, που δήλωσε παρών σε ισάριθμες περιπτώσεις.
Οι Θεσσαλοί απέφυγαν το σοκ του γρήγορου γκολ και σταδιακά ισορρόπησαν το παιχνίδι, έχοντας καλή ανασταλτική συμπεριφορά και με τους Τσίπρα και Καπό να προβληματίζουν την άμυνα των Περιστεριωτών.
Ο τελευταίος, μάλιστα, έχασε και τη σημαντικότερη ευκαιρία στο 27′, καθώς νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Μίρκοβιτς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν γενικότερα περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, αλλά να μην προβληματίζουν ιδιαίτερα τον Αποστολίδη μετά τις φάσεις των πρώτων λεπτών.
Έτσι, το 0-0 με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια προέκυψε φυσιολογικά.
Aυτογκόλ και απάντηση…
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για τους «κυανέρυθρους», με τον Καρασαλίδη να σημειώνει αυτογκόλ μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκόλια στο 51′.
Ο Ατρόμητος, πάντως, δεν πτοήθηκε και κυριάρχησε από εκεί και πέρα, με τον Κάναντι να επιστρατεύει το 4-4-2 χρησιμοποιώντας ως επιθετικό δίδυμο τους Ντάουντα και Μπαστακό.
Ο τελευταίος γέμισε με την παρουσία του την αντίπαλη περιοχή και, αφού ο Αποστολίδης έκανε μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις, η ισοφάριση ήρθε από τον Μανούσο στο 75′, που ολοκλήρωσε την υπέροχη συνεργασία Ντάουντα και Μπαστακού.
Οι «κυανόλευκοι» έψαξαν και το νικητήριο τέρμα, όμως ο ΑΟΤ ήταν ψύχραιμος και κράτησε την πολύτιμη ισοπαλία, που τον διατηρεί για τα καλά στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου του Συνδέσμου Εύβοιας με βοηθούς τον Πριόνα του Συνδέσμου Εύβοιας και τον Παγουρά του Συνδέσμου Βοιωτίας.
Κίτρινες: 43′ Καπός, 81′ Βέρτζος – 46′ Ούμπιντες, 89′ Ζησόπουλος.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς (77′ Τσιάρας), Τσίπρας, Καπός (67′ Ντίνας), Γροντής (55′ Τόμιτς).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας (46′ Ντάουντα), Νάτσος, Οριόλ (74′ Γιαννούλης), Ζησόπουλος, Ούμπιντες, Μανούσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Βασιλείου (64′ Μπαστακός).

a-sports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης