Φωτ. Αναστασίου: Συναινέσεις με τρίτο πόλο τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Reviewed by Momizat on . Την ανάγκη συνεργασιών και συναινέσων για τη ώρα, προέβαλλε ως ζητούμενο, μετά τις εκλογές, η υποήφια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ κ. Φ Την ανάγκη συνεργασιών και συναινέσων για τη ώρα, προέβαλλε ως ζητούμενο, μετά τις εκλογές, η υποήφια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ κ. Φ Rating: 0

Φωτ. Αναστασίου: Συναινέσεις με τρίτο πόλο τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Φωτ. Αναστασίου: Συναινέσεις με τρίτο πόλο τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Την ανάγκη συνεργασιών και συναινέσων για τη ώρα, προέβαλλε ως ζητούμενο, μετά τις εκλογές, η υποήφια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ κ. Φωτεινή Αναστασίου. Μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΡΑ Τρικάλων, η εκ της ΔΗΜΑΡ προερχόμενη (μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής), αναφέρθηκε στην υπάρχουσα συναίνεση για το τρίτο μνημόνιο, ζητώντας “να πάμε στην επόμενη μέρα”. Αναφέρθηκε στην ανάγκη, η Δημοκρατική Συμπαράταξη να είανι τρίτος πόλος, ώστε να είναι ο προοδευτικός και μεταρρυθμιστικός πόλος, που είναι μακριά και από τον νεοφιλελευθερισμό αλλά και από τον αριστερό λαϊκισμό.
Θέτοντας τις δικές της προτεραιότητες για τις αντιθέσεις που υφίστανται ως διλήμματα, τα θεώρησε μη αναγκαία, αφού κυρίαρχο είναι η αντιπαράθεση σε προγράμματα και ιδέες. Χρειάζεται, σημείωσε, πολιτική σταθερότητα, σε πολιτική και κοινοβουλευτική φάση.
Στη συνέχεια, μίλησε για τις δυνατότητες της πολιτικής παρέμβασης της Συμπαράταξης,  ως ανανεωτική αριστερά.

Αναλυτικά η συνέντευξη στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ζαούτσο είναι η παρακάτω.


Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή