"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Φόβος για λουκέτο σε ΩΡΛ και Ουρολογική στο Νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της χώρας, υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας κάποιων κλινικών και από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το νοσοκομείο Τρικάλων.

 Τα προβλήματα με το ιατρικό προσωπικό είναι πολλά με την κορύφωση να εστιάζεται αυτόν τον καιρό σε δύο κλινικές όπου ο κίνδυνος να μπει λουκέτο είναι ορατός . 
Πρόκειται για την ΩΡΛ και την Ουρολογική κλινική  , όπου στην πρώτη απέμειναν μόνο δύο γιατροί , αφού ο τρίτος αποτελεί παρελθόν  λόγω απόσπασης , ενώ από τους δύο γιατρούς ο ένας αποχωρεί σύντομα λόγω συνταξιοδότησης . 
Στην Ουρολογική απέμεινε μόνο ένας γιατρός ο οποίος παλεύει να τα βγάλει πέρα μόνος του .  Για το τι μέλει γενέσθαι πρέπει να απαντήσει η διοίκηση του νοσοκομείου , έγιναν ενέργειες για την κάλυψη των θέσων , πιό ήταν το αποτέλεσμα , γιατί δεν καλύφθηκαν μέχρι σήμερα , πως σκέφτεται να το αντιμετωπίσει ;

Εκτός και αν η  έλλειψη ρευστότητας και η έλλειψη προσωπικού, οδηγούν τις σκέψεις της διοίκησης να αποφασίσει  για προσωρινή αναστολή λειτουργίας κλινικών ή για συγχώνευση κλινικών με το νοσοκομείο Καρδίτσας. 
Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά , επειδή έχουμε να κάνουμε με την υγεία των πολιτών , αν το θέμα είναι υπεράνω των δυνατοτήτων της διοίκησης τότε το λόγο έχουν ο υπουργός και οι βουλευτές της ΝΔ , όπως επίσης και οι τοπικοί βουλευτές της αντιπολίτευσης . 
nosokomeio2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης