«Χάλκινη» η Τρικαλινή Φανή Τζέλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Αργεντινή Reviewed by Momizat on . Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό τάε-κβον-ντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες. Η Φανή Τζέλη κατέκτησε τελικά το χάλκινο μετάλλιο στα 55 κιλά, επ Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό τάε-κβον-ντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες. Η Φανή Τζέλη κατέκτησε τελικά το χάλκινο μετάλλιο στα 55 κιλά, επ Rating: 0

«Χάλκινη» η Τρικαλινή Φανή Τζέλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Αργεντινή

«Χάλκινη» η Τρικαλινή Φανή Τζέλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Αργεντινή

Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό τάε-κβον-ντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες.

Η Φανή Τζέλη κατέκτησε τελικά το χάλκινο μετάλλιο στα 55 κιλά, επιτυχία που είχε εξασφαλιστεί από την πρόκριση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στα προημιτελικά του αγωνίσματος, αφού η 19χρονη θα διεκδικούσε το χρυσό μετάλλιο.

Η πρωταθλήτρια του τάεκβοντο ήταν εξαιρετική και έφτασε ως τα ημιτελικά των -55 κιλών, όπου γνώρισε την ήττα από την Κανθίντα Σαεγκσίν από την Ταυλάνδη με 7-3.

Νωρίτερα είχε νικήσει στη φάση των προημιτελικών, την Γερμανίδα Μπέκσταϊν με 19-11, νίκη που της έδωσε και το χάλκινο μετάλλιο.

Όμως, η Τζέλη έχασε τελικά στα ημιτελικά 7-3 στα σημεία από την Ταϊλανδέζα Κανθίντα Σάνενγκσιν, έμεινε εκτός τελικού και πήρε το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο άθλημα στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή