Χάνεται ο μαγνητικός τομογράφος Reviewed by Momizat on . Σχεδόν βέβαιο είναι ότι θα χαθεί η μοναδική ευκαιρία σε κατάσταση οικονομικής παράλυσης να αποκτήσει το Νοσοκομείο Τρικάλων Μαγνητικό Τομογράφο. Μετά από χρόνια Σχεδόν βέβαιο είναι ότι θα χαθεί η μοναδική ευκαιρία σε κατάσταση οικονομικής παράλυσης να αποκτήσει το Νοσοκομείο Τρικάλων Μαγνητικό Τομογράφο. Μετά από χρόνια Rating: 0

Χάνεται ο μαγνητικός τομογράφος

Χάνεται ο μαγνητικός τομογράφος

Σχεδόν βέβαιο είναι ότι θα χαθεί η μοναδική ευκαιρία σε κατάσταση οικονομικής παράλυσης να αποκτήσει το Νοσοκομείο Τρικάλων Μαγνητικό Τομογράφο.

Μετά από χρόνια προσπαθειών και δικαστικών διαμαχών μεταξύ των εταιρειών που θα αναλάμβαναν την εγκατάσταση στο Νοσοκομείο Τρικάλων, οι οποίες ωστόσο τελεσιδίκησαν τον περασμένο Ιούλιο, το έργο που θα άλλαζε πλήρως τις παροχές δημόσιας υγείας στην περιοχή και όχι μόνο, βρίσκεται ένα βήμα πριν την πλήρη ακύρωση.

Ο λόγος είναι ότι μέχρι το τέλος του 2015 (έπειτα από διετή παράταση που ήδη δόθηκε), θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαγνητικός δεν έχει ακόμη παραγγελθεί.

Αποτέλεσμα, εάν δεν αλλάξει κάτι και εάν δεν υπάρξει άμεση παρέμβαση του υπουργείου Υγείας, ο μαγνητικός τομογράφος κινδυνεύει να μην εγκατασταθεί ποτέ στο νοσοκομείο.

Όλα αυτά, την ώρα που οι ασθενείς παραπέμπονται είτε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας είτε σε ιδιώτες. Στην πρώτη περίπτωση δε, ο μαγνητικός τομογράφος καλύπτοντας στην ουσία συνολικά τις ανάγκες δύο νομών, είναι λογικό να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να βγει εκτός λειτουργίας.

H EREYNA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή