Χαμόγελα και αισιοδοξία στην παράταξη του Γιάννη Σακελλαρίου Reviewed by Momizat on . Την απόλυτη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας εξέφρασε μιλώντας με συνεργάτες του ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Γιάννης Σακελλαρίου. Την απόλυτη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας εξέφρασε μιλώντας με συνεργάτες του ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Γιάννης Σακελλαρίου. Rating: 0

Χαμόγελα και αισιοδοξία στην παράταξη του Γιάννη Σακελλαρίου

Χαμόγελα και αισιοδοξία στην παράταξη του Γιάννη Σακελλαρίου

Την απόλυτη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας εξέφρασε μιλώντας με συνεργάτες του ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Γιάννης Σακελλαρίου.

Ο “γιατρός” εξέφρασε τη βεβαιότητα του τονίζοντας ότι “την επόμενη Κυριακή με τη ψήφο της μεγάλης πλειοψηφίας των συνδημοτών μας θα ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας να εκλεγούμε δημοτική αρχή και να αναλάβουμε τη τύχη του Δήμου Φαρκαδόνας”.

Δίνουμε τον αγώνα όλοι μαζί και δεσμευόμαστε ότι μετά την εκλογή μας μοναδικός μας αντίπαλος θα είναι τα προβλήματα που πρέπει να επιλύσουμε. Πάμε δυνατά για τη νίκη. Μια νίκη που δεν θα είναι μόνο δική μας αλλά νίκη όλων των πολιτών” είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στα μέλη του συνδυασμού του ο κ. Σακελλαρίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή