“Χειροκρότησαν”….. τον Σάκη Παπαδόπουλο βουλευτές της αντιπολίτευσης Reviewed by Momizat on . Αίσθηση προκάλεσε , η τοποθέτηση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικαλινού βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου  για το πολυνομοσχέδιο, η ομιλία του οποίου χειροκροτήθηκε από το Αίσθηση προκάλεσε , η τοποθέτηση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικαλινού βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου  για το πολυνομοσχέδιο, η ομιλία του οποίου χειροκροτήθηκε από το Rating: 0

“Χειροκρότησαν”….. τον Σάκη Παπαδόπουλο βουλευτές της αντιπολίτευσης

papadopoulos

Αίσθηση προκάλεσε , η τοποθέτηση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικαλινού βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου  για το πολυνομοσχέδιο, η ομιλία του οποίου χειροκροτήθηκε από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ως φιλομνημονιακή.

Την αντίδραση βουλευτών από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι που τον «χειροκρότησαν», προκάλεσε η αναφορά του ότι «θα μας παρακολουθούν οι δανειστές, η Κομισιόν, το ΔΝΤ αλλά και όλο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι ευρωπαϊκοί λαοί».

 

Σχόλια (2)

  • παρατηρητής

    Καλά δεν ντρέπεσαι; Τι μας έλεγες πριν γίνεις βουλευτής; Για το που θα εγραφες τους δανειστές και το ΔΝΤ, και πως θα έσκιζες τα μνημόνια.
    Για όσους δεν ξέρουν την διαδρομή σου, δεν καταλαβαίνουν. Καιρός να μάθουν λοιπόν .
    Μετά από το “περήφανο ΚΚΕ” από το οποίο ξεμπάρκαρες όταν είδες πως εκεί δεν είχες μέλλον, έριξες, άγκυρα στον Πατραμάνη και στο ΠΑΣΟΚ ,χώρια τα γλυψίματα προς Κουβέλη όταν προσπαθούσες να γίνεις νομάρχης. Τώρα την καλοβρήκες στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά καλού, κάκου ρίχνεις και κανένα βλέφαρο και προς τα δεξιά . Καλα κανεις… Κανεις ποτέ δεν ξέρει…Α, ρε Σάκη, η επιτομή του οπορτουνισμού είσαι…

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή