«Χρίσμα» στον Κώστα Αγοραστό ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης Reviewed by Momizat on . Με ένα λιτό και λακωνικό τρόπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε  επισήμως ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει πέντε περιφερειάρχες που θα είναι εκ νέου υποψήφιοι Με ένα λιτό και λακωνικό τρόπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε  επισήμως ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει πέντε περιφερειάρχες που θα είναι εκ νέου υποψήφιοι Rating: 0

«Χρίσμα» στον Κώστα Αγοραστό ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Χρίσμα» στον Κώστα Αγοραστό ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με ένα λιτό και λακωνικό τρόπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε  επισήμως ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει πέντε περιφερειάρχες που θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις περιφερειακές εκλογές του 2019.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Άρτα, όπου περιοδεύει από το πρωί, θα στηρίξει τις υποψηφιότητες όσων περιφερειαρχών εξελέγησαν το 2014 με την υποστήριξη και τότε της ΝΔ.

Συνεπώς, ο Κώστας Αγοραστός στη Θεσσαλία , Απόστολος Τζιτζικώστας στην Κεντρική Μακεδονία, ο Γιώργος Χατζηµάρκος στο Νότιο Αιγαίο,  ο Αλέξανδρος Καχριµάνης στην Ήπειρο και η Χριστιάνα Καλογήρου στο Βόρειο Αιγαίο θα λάβουν εκ νέου το «γαλάζιο» χρίσµα.

Σε µια ακόµα κερδισµένη περιφέρεια, εκείνη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο εκλεγµένος περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2016 και στη θέση του εξελέγη ο µέχρι τότε χωρικός αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Χρήστος Μέτιος. Πηγές της Πειραιώς σηµειώνουν ότι θα δοθεί και στον κ. Μέτιο το «χρίσµα», ανεβάζοντας συνολικά σε έξι τις «σίγουρες» υποψηφιότητες. Οι υπόλοιπες επτά, όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης από την Άρτα, θα γίνουν γνωστές μέσα στο προσεχές δεκαήμερο.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή