Χρυσοί ο Μπάμπης Λαγός και ο Κώστας Νάκος του ΓΣΤ στο Πανελλήνιο Στίβου Reviewed by Momizat on . Για ακόμη μια φορά, ο πρωταθλητής του Γ Σ Τρικάλων, Κώστας Νάκος,  κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στα 400 εμπόδια στους αγώνες της Πάτρας τε Για ακόμη μια φορά, ο πρωταθλητής του Γ Σ Τρικάλων, Κώστας Νάκος,  κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στα 400 εμπόδια στους αγώνες της Πάτρας τε Rating: 0

Χρυσοί ο Μπάμπης Λαγός και ο Κώστας Νάκος του ΓΣΤ στο Πανελλήνιο Στίβου

Χρυσοί ο Μπάμπης Λαγός και ο Κώστας Νάκος του ΓΣΤ στο Πανελλήνιο Στίβου

Για ακόμη μια φορά, ο πρωταθλητής του Γ Σ Τρικάλων, Κώστας Νάκος,  κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στα 400 εμπόδια στους αγώνες της Πάτρας τερμάτισε σε 51.55 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Μετά τον αγώνα, ο Κώστας Νάκος δήλωσε :

«Κατέκτησα άλλη μια νίκη, άλλο ένα μετάλλιο στους πανελλήνιους αγώνες και ήταν το μόνο κίνητρο  φέτος. Αυτή ήταν η δεύτερη κούρσα της χρονιάς και από 53.07 φέτος  κατέβηκα στα 51.57 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν μια κούρσα καθαρά τακτικής. Αν γίνουν Βαλκανικοί θα ήθελα να πάω».

Ακόμη ο Χαράλαμπος Λαγός του Γ Σ Τρικάλων, έκοψε πρώτος το νήμα στα 800 μέτρα με 1.51.33 και πήρε το χρυσό μετάλλιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος είναι η πρώτη μου νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα καλός αγώνας υπήρξε έντονος συναγωνισμός και κατάφερα να νικήσω. Ίσως θα μπορούσα και καλύτερο χρόνο από το 1.51.34 και κοντά ή νέο ατομικό (1.50.55).» δήλωσε ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή