Χρυσός» στη Γλασκώβη ο Βαζαίος – Δεύτερο μετάλλιο σε λιγότερο από μία ώρα Reviewed by Momizat on . Μισή ώρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100 μέτρα μικτή ατομική, ο Έλληνας κολυμβητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα πεταλούδα. Ο αθλη Μισή ώρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100 μέτρα μικτή ατομική, ο Έλληνας κολυμβητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα πεταλούδα. Ο αθλη Rating: 0

Χρυσός» στη Γλασκώβη ο Βαζαίος – Δεύτερο μετάλλιο σε λιγότερο από μία ώρα

Χρυσός» στη Γλασκώβη ο Βαζαίος – Δεύτερο μετάλλιο σε λιγότερο από μία ώρα

Μισή ώρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100 μέτρα μικτή ατομική, ο Έλληνας κολυμβητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα πεταλούδα. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου τερμάτισε σε 1:50.23, χρόνος αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ, και ανέβηκε για δεύτερη φορά στη διοργάνωση, μετά τα 200 μέτρα μικτή ατομική, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Νωρίτερα σήμερα ο Ανδρέας Βαζαίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα μικτή ατομική.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Ανδρέας Βαζαίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα μικτή ατομική στο Ευρωπαϊκό, πετυχαίνοντας ρεκόρ Ευρώπης και έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης στη μικρή πισίνα.

Με τα δύο σημερινά μετάλλια του Ανδρέα Βαζαίου και το ένα της Άννας Ντουντουνάκη, που κατέκτησε σήμερα την τρίτη θέση στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα, η Ελλάδα έφτασε τα 13 στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων της πισίνας των 25 μέτρων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή