Χρ. Μιχαλάκης: “Γρήγορες εκτιμήσεις, δίκαιες αποζημιώσεις Reviewed by Momizat on . “Γρήγορες εκτιμήσεις & δίκαιες αποζημιώσεις”, ζητά από τον ΕΛΓΑ ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Μιχαλάκης, ύστερα από την παρουσία του & τις εκ του σύνεγγυς “Γρήγορες εκτιμήσεις & δίκαιες αποζημιώσεις”, ζητά από τον ΕΛΓΑ ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Μιχαλάκης, ύστερα από την παρουσία του & τις εκ του σύνεγγυς Rating: 0

Χρ. Μιχαλάκης: “Γρήγορες εκτιμήσεις, δίκαιες αποζημιώσεις

Χρ. Μιχαλάκης: “Γρήγορες εκτιμήσεις, δίκαιες αποζημιώσεις

“Γρήγορες εκτιμήσεις & δίκαιες αποζημιώσεις”, ζητά από τον ΕΛΓΑ ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Μιχαλάκης, ύστερα από την παρουσία του & τις εκ του σύνεγγυς επαφές του, που είχε με τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών, από την περασμένη Παρασκευή 16/6 έως & σήμερα.

O αντιπεριφερειάρχης ανέφερε πως “υπάρχει μεγάλη καταστροφή, καθώς μετά τις έντονες βροχοπτώσεις & χαλαζοπτώσεις, επλήγησαν αρκετές περιοχές στους Δήμους Πύλης, Καλαμπάκας & Τρικκαίων. Ζητούμε από τον ΕΛΓΑ να προστρέξει, κάνοντας δίκαιες & γρήγορες εκτιμήσεις & οι αποζημιώσεις να δοθούν όσον το δυνατόν γρηγορότερα. Εμείς ως Αντιπεριφέρεια & φυσικά ως Περιφέρεια Θεσσαλίας, είμαστε δίπλα στους αγρότες, στηρίζουμε τους ανθρώπους της υπαίθρου & το βιος τους & πρέπει απαραίτητα οι άνθρωποι αυτοί να δικαιωθούν”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή