Χωρίς ηλεκτροδότηση και θέρμανση τα ορεινά χωριά της Αγιάς Λάρισας Reviewed by Momizat on . Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι των ορεινών χωριών της Αγιάς στη Λάρισα, καθώς από τις 7.30 το απόγευμα της Πέμπτης υπάρχει διακοπή ρεύματος σε μια μέρα σφοδ Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι των ορεινών χωριών της Αγιάς στη Λάρισα, καθώς από τις 7.30 το απόγευμα της Πέμπτης υπάρχει διακοπή ρεύματος σε μια μέρα σφοδ Rating: 0

Χωρίς ηλεκτροδότηση και θέρμανση τα ορεινά χωριά της Αγιάς Λάρισας

Χωρίς ηλεκτροδότηση και θέρμανση τα ορεινά χωριά της Αγιάς Λάρισας

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι των ορεινών χωριών της Αγιάς στη Λάρισα, καθώς από τις 7.30 το απόγευμα της Πέμπτης υπάρχει διακοπή ρεύματος σε μια μέρα σφοδρής κακοκαιρίας και έντονο κρύου.

Υπάρχει μάλιστα ιδιαίτερο θέμα με τους ξυλολέβητες και γενικότερα με την θέρμανση γεγονός που έχει φέρει πολύ κόσμο σε θέση απελπισίας με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.

Όλες τις ελπίδες τους τις έχουν εναποθέσει στα συνεργεία της ΔΕΗ για να αποκαταστήσουν τη βλάβη. Τα συνεργεία βρίσκονται ακόμη στην διαδικασία ανίχνευσης του προβλήματος, καθώς εντόπισαν κομμένα καλώδια από την κακοκαιρία και το πιθανότερο είναι να κόπηκαν από πτώση δέντρου.

Ωστόσο, ακόμη δεν μπορεί να προσδιοριστεί το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή