Τρίκαλα – Εκλογές… χωρίς εφορευτικές επιτροπές αλλά χωρίς άλλα προβλήματα Reviewed by Momizat on . Ομαλά εξελίσσεται  η ψηφοφορία και στα εκλογικά τμήματα του Νομού Τρικάλων . Οι εκλογείς προσέρχονται στις κάλπες για να αναδείξουν τους 4 βουλευτές που θα μας Ομαλά εξελίσσεται  η ψηφοφορία και στα εκλογικά τμήματα του Νομού Τρικάλων . Οι εκλογείς προσέρχονται στις κάλπες για να αναδείξουν τους 4 βουλευτές που θα μας Rating: 0

Τρίκαλα – Εκλογές… χωρίς εφορευτικές επιτροπές αλλά χωρίς άλλα προβλήματα

EKLOGES 2015

Ομαλά εξελίσσεται  η ψηφοφορία και στα εκλογικά τμήματα του Νομού Τρικάλων .

Οι εκλογείς προσέρχονται στις κάλπες για να αναδείξουν τους 4 βουλευτές που θα μας αντιπροσωπεύσουν στο νέο κοινοβούλιο.

Πολλές οι δυσκολίες που επικρατούσαν νωρίς το πρωί  σε αρκετά εκλογικά τμήματα ,  με τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών να μην παρουσιάζονται και τους δικαστικούς αντιπροσώπους να αναζητούν λύσεις.

 

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και εκτός από την συνηθισμένη διαρροή σε μέλη των εφορευτικών επιτροπών η ψηφοφορία συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Τα εκλογικά αποτελέσματα την  με το κλείσιμο της κάλπης, θα μεταδίδονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της Περιφέρειας Θεσσαλίας    ekloges.thessaly.gov.gr και σε αυτήν θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση μμε και πολίτες

Στις κάλπες οι πολίτες της Λάρισας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή