"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ψηφίζουμε σε 312 εκλογικά τμήματα στον νομό Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνολικώς 312 εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν στο ν. Τρικάλων για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και οι εγγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ανέρχονται σε 148. 680. Επίσης, θα λειτουργήσει ένα εκλογικό τμήμα ετεροδημοτών στο 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων, ενώ οκτώ εκλογικά τμήματα για τους Τρικαλινούς σε άλλους Νομούς.

Δώδεκα ημέρες απομένουν πριν την προσφυγή στις κάλπες και στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων έχουν ξεκινήσει προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα, ενώ αναμένεται η εγκύκλιος από το Υπουργείο Εσωτερικών για την μετάδοση των αποτελεσμάτων το βράδυ της Κυριακής, δεδομένου ότι θα καταχωρούνται και θα μεταδίδονται από τον ιστοτόπο των αποτελεσμάτων των περασμένων αυτοδιοκητικών εκλογών.

Στόχος των αρμοδίων είναι να μην υπάρξει καθυστέρηση στη μετάδοση των αποτελεσμάτων, όπως καταγράφηκε στην περασμένη εκλογική αναμέτρηση, με τους αρμόδιους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων να σημειώνουν ότι αυτό το ενδεχόμενο δε θα προκύψει, καθώς υπάρχει μια αναμέτρηση.

Σιγά – σιγά άρχισε να φθάνει και εκλογικό υλικό, τα βιβλία και οι σάκοι, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία από τον Άρειο Πάγο, αναμένεται την Παρασκευή να καταφθάσουν και τα ψηφοδέλτια των κομμάτων, ώστε να τοποθετηθούν στους σάκους και στη συνέχεια να σταλούν στα εκλογικά τμήματα.

Σημειώνεται ότι πρώτα θα μεταδίδονται τα ποσοστά των κομμάτων και αργότερα, η σταυροδοσία των υποψηφίων βουλευτών. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στην Λάρισα, όπου εκεί θα δοθούν οι κατευθυντήριες γραμμές για την ημέρα των εκλογών, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στην εκλογική αναμέτρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης