Ωραία εμφάνιση και νίκη του ΑΟΤ με 2-0 επι του Κισσαμικού Reviewed by Momizat on .   Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο ο Ράτκο Ντόστανιτς και αρκετοί παίκτες μετά τις δύο ήττες με Δόξα και Απόλλων Πόντου έβγαλαν χαρακτήρα σήμερα το απόγευ   Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο ο Ράτκο Ντόστανιτς και αρκετοί παίκτες μετά τις δύο ήττες με Δόξα και Απόλλων Πόντου έβγαλαν χαρακτήρα σήμερα το απόγευ Rating: 0

Ωραία εμφάνιση και νίκη του ΑΟΤ με 2-0 επι του Κισσαμικού

Ωραία εμφάνιση και νίκη του ΑΟΤ με 2-0 επι του Κισσαμικού

 

Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο ο Ράτκο Ντόστανιτς και αρκετοί παίκτες μετά τις δύο ήττες με Δόξα και Απόλλων Πόντου έβγαλαν χαρακτήρα σήμερα το απόγευμα κόντρα στον Κισσαμικό πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επι της Κρητικής ομάδας.

Ο Ντόστανιτς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές ξεκινώντας βάζοντας στο κέντρο της άμυνας τον Συριόπουλο μαζί με τον Γκότοβο, δεξιά τον Πάνο ενώ αριστερά τοποθέτησε τον Γκόλια.

Η βασική αλλαγή είναι ότι πέρασε μπροστά τον Γκουγκούδη, αρχικά δεξιά και στην συνέχεια αριστερά με τον παίκτη να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΑΟΤ. Σπουδαία δουλειά έκανε και ο Τριανταφυλλάκος που συμμάζεψε τα πράγματα στον χώρο του κέντρου ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στον Ταϊρη ο οποίος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι.

Αγωνιστικά, τα Τρίκαλα αιφνιδιάστηκαν στο πρώτο πεντάλεπτο με τον Κισσαμικό να βγάζει τρεις ευκαιρίες αλλά στην συνέχεια επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τον Ντόστανιτς και τους συνεργάτες του ήταν τα πολλά κενά στην άμυνα στην επανάληψη αλλά όπως είπαμε ο Ταϊρης ήταν εξαιρετικός.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πουλικίδη (Δράμας) με βοηθούς τους κ.κ. Τσακίρη (Δράμας), Φαλτάκα (Γρεβενών). Έδειξε κίτρινη κάρτα στους Συριόπουλο (10′), Συμελίδη (53′), Γιουκαρή (66′)  των Τρικάλων και τον Ζιούλη (24′) του Κισσαμικού

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης, Γιουκαρής (75′ Ρούνεϊ), Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης (88′ Καπός), Πάνος, Συμελίδης, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Ράντι (6ο’ Μακρίδης)

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Παπαχρήστος, Τόλι, Ζιούλης, Σισέ, Σελινιωτάκης, Σάλιακας, Αποστολόπουλος (73′ Βρεττός), Μαλονγκά, Αρναρέλλης (73′ Σιμόν)

sportrikala

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή