Ω τι κόσμος, μπαμπά! – «Μένουμε Τρίκαλα» , τα Nταούλια και το Φάντασμα …. Reviewed by Momizat on . Πανέτοιμη δηλώνει η παράταξη "Μένουμε Τρίκαλα" για τις  αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η διακήρυ Πανέτοιμη δηλώνει η παράταξη "Μένουμε Τρίκαλα" για τις  αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η διακήρυ Rating: 0

Ω τι κόσμος, μπαμπά! – «Μένουμε Τρίκαλα» , τα Nταούλια και το Φάντασμα ….

Ω τι κόσμος, μπαμπά! –  «Μένουμε Τρίκαλα» , τα Nταούλια και το Φάντασμα ….

Πανέτοιμη δηλώνει η παράταξη «Μένουμε Τρίκαλα» για τις  αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η διακήρυξη με τα ονόματα που στηρίζουν την προσπάθεια.

Όπως έγινε γνωστό συμμετέχουν μεταξύ άλλων : Γιώργος Πασχαλίδης , Γιάννης Κεμανίδης , Γιώργος Φιλίππου , Χρήστος Μπουλογιώργος , Σταύρος Φαλαγκάρας ενώ τη συμπάθεια τους εκφράζουν οι οικολόγοι Χρήστος Καλέας και Γιώργος Λεπενιώτης.

Έχουν  ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι άνθρωποι ελεύθεροι. Ποτέ δεν εξαρτήθηκαν από κανέναν, δεν είχαν χρηματοδότη, δεν εξαργύρωσαν τη θέση ή τις απόψεις τους.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν Μέλη της Νομαρχιακής του Σύριζα που εκφράζουν τη βεβαιότητα πως κάποια αόρατη δύναμη κινεί τα νήματα.

Πρόκειται για φάντασμα …. και προσέξτε  στη φωτογραφία το ύφος του Σταύρου Νταούλα.

Φάντασμα σε ρόλο «ενορχηστρωτή»

Είναι αλήθεια πως κανείς τους δεν θέλει τον μεγάλο πόλεμο, αλλά ο μεγάλος πόλεμος έρχεται.

Άλλοι θέλουν τον Λάππα για δήμαρχο , άλλοι τον Παπαστεργίου , άλλοι μιλάνε για αυτόνομη πορεία , άλλοι Μένουμε Τρίκαλα κ.α.

Ερωτευτείτε…έτσι αρχίζει η επανάσταση!!!!

 

Σχόλια (1)

  • Θερσίτης

    Η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Τότε για να καλυφθεί η γύμνια, βγαίνουν και τα ρετάλια από το μπαούλο. Με τέτοια υλικά έφτιαχναν και οι γιαγιάδες μας τις κουρελούδες. Η δική τους φτώχεια είχε όμως αξιοπρέπεια και μπέσα. Ο δικός τους κόσμος οριζόταν από την ανάγκη και είχε φυλαχτό το φιλότιμο. Έννοιες και αξίες που οι τυχάρπαστες κολεγιές με σκοπό την κατάκτηση της δημοτικής αρχής, αγνοούν.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή