"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Όλοι θα πάρετε σύντροφοι..!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με λυμένο το ζωνάρι για καυγά, κατεβαίνουν τα Τρικαλινά στελέχη του κυβερνώσας παράταξης στα γραφεία του κόμματος τις τελευταίες ημέρες.

Αιτία είναι, ότι όσοι είναι εν αναμονή για αξιοποίηση στο κρατικό μηχανισμό αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους προσμένοντας μια καλή θεσούλα, ενώ ταυτόχρονα αντιδρούν, με το κατά προτεραιότητα αθρόο διορισμό κυρίως πρώην Πασόκων και τη κατά κόρον παραβίαση της άτυπης επετηρίδας όπως αναφέρουν, όπου ενδεικτικά οι πολιτευτές και τα κορυφαία στελέχη έπρεπε να προηγούνται.

Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί οι φέρελπις κρατικοί αξιωματούχοι της δεξιάς πολυκατοικίας είναι, ότι στρατηγική της κεντρικής διοίκησης του κόμματος και του περιβάλλοντος Μητσοτάκη αποτελεί, ο “προσηλυτισμός”  όσων περισσότερων προσκείμενων στο πάλαι ποτέ κραταιό σοσιαλιστικό κόμμα, γιατί αλλιώς  “θα τους πάρει ο Τσίπρας” , όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στελέχη στην οδό Πειραιώς. 

Πάντως η εγκαθίδρυση ενός νέου καθεστώτος απαιτεί θυσίες σύντροφοι και το ελληνικό δημόσιο, δόξα τη μεταπολίτευση, έχει έμμισθες θέσεις για όλους.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης