"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.8 C
Trikala

Όλοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στο Πνευματικό Κέντρο

lafarm

Σχετικά άρθρα

skrekas_kostas_teliki__2medium

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και μεγάλη αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας.
Απόψε, Πέμπτη βράδυ, είναι το μεγάλο ραντεβού του Υπουργού κ. Κ. Σκρέκα με τις Τρικαλινές και τους Τρικαλινούς. Στις 7 μ.μ. ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων. Εκεί καλεί τους πολίτες των Τρικάλων, «για να πούμε αλήθειες και για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο».
Ο κ. Κώστας Σκρέκας στους δυο μήνες παραμονής του στο Υπουργείο Ανάπτυξης έβαλε τα Τρίκαλα στο «χάρτη». Υπέγραψε για την ολοκλήρωση του Ε-65 και κυρίως για την σύνδεσή του με την Εγνατία Οδό μέσω Καλαμπάκας.Εκτός από τον στρατηγικής σημασίας Ε-65, μερίμνησε και για τη χρηματοδότηση 16 σημαντικών έργων σε ολόκληρο το νομό Τρικάλων, συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας ζητά από τις Τρικαλινές και τους Τρικαλινούς ένα πράγμα: «Να με στείλετε ΙΣΧΥΡΟ στην επόμενη Βουλή και σας υπόσχομαι πως στον κρίσιμο και αποφασιστικό αγώνα των πολιτών θα είμαι εδώ για εσάς και θα πολεμήσω χωρίς συμβιβασμούς. Γιατί ο Τρικαλινός λαός έχει ανάγκη από ασυμβίβαστους και ισχυρούς πολιτικούς.
Πριν από δυόμισι χρόνια ξεκινήσαμε. Τώρα συνεχίζουμε…»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης