«Όξω ρε όξω…Tρικαλινοί φλώροι , τζιτζιφιόγκοι και ζάμπλουτοι !» Reviewed by Momizat on . Θα τους συναντήσετε καθημερινά στο κέντρο της πόλης. Είναι κάποιοι καταπληκτικοί τύποι που ξεστρίβονται στα γέλια όταν περνάνε από μπροστά τους κάποιοι φλώροι , Θα τους συναντήσετε καθημερινά στο κέντρο της πόλης. Είναι κάποιοι καταπληκτικοί τύποι που ξεστρίβονται στα γέλια όταν περνάνε από μπροστά τους κάποιοι φλώροι , Rating: 0

«Όξω ρε όξω…Tρικαλινοί φλώροι , τζιτζιφιόγκοι και ζάμπλουτοι !»

«Όξω ρε όξω…Tρικαλινοί φλώροι , τζιτζιφιόγκοι και ζάμπλουτοι !»

Θα τους συναντήσετε καθημερινά στο κέντρο της πόλης.

Είναι κάποιοι καταπληκτικοί τύποι που ξεστρίβονται στα γέλια όταν περνάνε από μπροστά τους κάποιοι φλώροι , τζιτζιφιόγκοι και ζάμπλουτοι που θέλουν να σώσουν τον τόπο .

Είναι αυτοί που προσπαθούν να δαμάσουν το φλώρο που έχουν μέσα τους ενώ οι δικοί μας δεν έχουν ούτε πατεράδες χορηγούς , ούτε πεθερικά που θέλουν να δουν τη νύφη τους ή το γαμπρό τους να καταξιώνονται μέσω της κάλπης , ούτε μαμάδες με λεφτά , ούτε πατεράδες με μεγάλη …τοπική ιστορία .

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο τα πλουσιόπαιδα  να θέλουν να σώσουν τον τόπο και οι αστείες αναφορές τους στα τοπικά ΜΜΕ έχουν πάρει διαστάσεις τρελοκομείου.

Είναι οι επαναστάτες φλώροι .

Μα όλοι ΦΛΩΡΟΙ;

Το αστείο είναι πως πολλοί Τρικαλινοί δεν αντιλαμβάνονται πως αυτό που βλέπουμε είναι πόλεμος…. μεταξύ οικογενειών . 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή