Ότι να ναι στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Έργα για κάθετες συνδέσεις με το φυσικό αέριο, άρχισαν στις οδούς Κολοκοτρώνη και Ιακωβάκη, λίγους μόλις μήνες αφότου ασφαλτοστρώθηκαν. Η απορία λοιπόν περαστικ Έργα για κάθετες συνδέσεις με το φυσικό αέριο, άρχισαν στις οδούς Κολοκοτρώνη και Ιακωβάκη, λίγους μόλις μήνες αφότου ασφαλτοστρώθηκαν. Η απορία λοιπόν περαστικ Rating: 0

Ότι να ναι στα Τρίκαλα

Ότι να ναι στα Τρίκαλα

Έργα για κάθετες συνδέσεις με το φυσικό αέριο, άρχισαν στις οδούς Κολοκοτρώνη και Ιακωβάκη, λίγους μόλις μήνες αφότου ασφαλτοστρώθηκαν.

Η απορία λοιπόν περαστικών και περιοίκων, για την αμέλεια των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, να έρχονται σε στοιχειώδη συνεννόηση με την εταιρεία φυσικού αερίου η τη ΔΕΥΑΤ και να συντονίζουν τη δράση τους, πριν την εκτέλεση ανάλογων παρεμβάσεων στη πόλη, ήταν εύλογη.

Κων.Κουτσονάσιος.

Σχόλια (1)

  • Chris

    Έτσι είναι η έξυπνη πόλη ! Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα του πολίτη τα οποία κρύβουμε και παρουσιαζουμε τα ελάχιστα θετικά μέσω των ΜΜΕ ! Να σας δώσω ένα παράδειγμα! Για ποιόν λόγο αυτές τις μέρες η δημ. αστυνομία γράφει τα αυτοκίνητα επί της Κανούτα και τόσο καιρό δεν το έκανε; Εφαρμογή του νόμου οπότε θέλουμε , όπου θέλουμε και σε όποιον θέλουμε «έξυπνε» δήμαρχε!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή