«Όχι στη λεηλασία των Αγράφων, όχι στις διώξεις και στην τρομοκρατία όσων αντιστέκονται» Reviewed by Momizat on . Μαζική ήταν η συγκέντρωση – πορεία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Καρδίτσας και διοργανώθηκε από την «Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην Μαζική ήταν η συγκέντρωση – πορεία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Καρδίτσας και διοργανώθηκε από την «Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην Rating: 0

«Όχι στη λεηλασία των Αγράφων, όχι στις διώξεις και στην τρομοκρατία όσων αντιστέκονται»

«Όχι στη λεηλασία των Αγράφων, όχι στις διώξεις και στην τρομοκρατία όσων αντιστέκονται»

Μαζική ήταν η συγκέντρωση – πορεία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Καρδίτσας και διοργανώθηκε από την «Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην «πράσινη ανάπτυξη» και στα Αιολικά στα Αγραφα» μ’ αφορμή τις διώξεις τεσσάρων συμπολιτών από την αστυνομία!

Συλλογικότητες και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτησή τους σε όσα μεθοδεύονται, κατά της λεηλασίας των Αγράφων αλλά και των διώξεων σε όσους αντιστέκονται!

Ανακοινώσεις και ψηφίσματα εξέδωσαν πλήθος φορέων, συλλογικοτήτων, πολιτικών οργανώσεων, οχι μόνο στην Καρδίτσα αλλά στο πανελλήνιο!

Στη συγκέντρωση καταγγέλθηκε ότι η κοινωνία της Καρδίτσας δεν έχει ερωτηθεί και ερήμην της κάποιοι σχεδιάζουν να καταπατήσουν δημόσια παρθένα γη, καταστρέφοντας απάτητες περιοχές με ιστορική μνήμη στο όνομα της δήθεν «πράσινης ανάπτυξης»!

Καταστρέφεται δηλαδή το περιβάλλον με επιχείρημα την… προστασία του!!!

Όλο και περισσότερος κόσμος πλέον στην Καρδίτσα (αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα διότι το «εργο» είναι σε εξέλιξη παντού) ενημερώνεται και παίρνει θέση κατά αυτής της πρωτοφανούς λεηλασίας της φύσης στο όνομα του κέρδους!

Η συγκέντρωση στην Καρδίτσα ήταν μαζική όπως και η αλληλεγγύη και συμπαράσταση σε όσους απειλούνται με διώξεις για το δικαίωμα της έκφρασης!

Η «Ανοιχτή Συνέλευση» συνεδριάζει κάθε Πέμπτη βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας…

neosagon.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή