Ώρα μηδέν για Λοβέρδο – Η εισαγγελέας άσκησε δίωξη Reviewed by Momizat on . Παραγγελία για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Ανδρέα Λοβέρδου για το αδίκημα της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ' εξακολούθηση έδωσε η εισαγγελέας κα Παραγγελία για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Ανδρέα Λοβέρδου για το αδίκημα της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ' εξακολούθηση έδωσε η εισαγγελέας κα Rating: 0

Ώρα μηδέν για Λοβέρδο – Η εισαγγελέας άσκησε δίωξη

Ώρα μηδέν για Λοβέρδο – Η εισαγγελέας άσκησε δίωξη

Παραγγελία για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Ανδρέα Λοβέρδου για το αδίκημα της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ’ εξακολούθηση έδωσε η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, μετα την εμπλοκή του ονόματος του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στην υπόθεση της Νοvartis.

Η κίνηση αυτή ήρθε μετά την άρση της ασυλίας του βουλευτή, την οποία είχε ζητήσει απο το βήμα της Βουλής ο ίδιος ο βουλευτής, κάνοντας λόγο για σκευωρία. 

Μετά τη δίωξη σε βάρος του, ο βουλευτής θα κληθεί σε απολογία από τους ανακριτές που έχουν ήδη στα χέρια τους τη δικογραφία που αφορά στο πρόσωπο του Κώστα Φρουζή, εκτός εάν η υπόθεση ανατεθεί τελικά σε ειδικό εφέτη-ανακριτή, όπως έχει ζητήσει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή