"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ζήτημα που ενέσκυψε εσχάτως με την ανταλλαγή Δημοτικής έκτασης παραπλεύρως του ξενοδοχείου “Αnanti”, με οικόπεδα στη πλατεία Βουβής για την ανέγερση νηπιαγωγείων, ανέδειξε σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, την αδυναμία της εκάστοτε Δημοτικής αρχής της πόλης να θέτει ευδιάκριτα όρια μεταξύ της ενθάρρυνσης της επιχειρηματικότητας και της προάσπισης των συμφερόντων του Δήμου.


Ανέδειξε επίσης την απόλυτη ανεπάρκεια της σημερινής αντιπολίτευσης – πλην της “Λαικής Συσπείρωσης”-, να ασκήσει επαρκώς τον θεσμικό της ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο και την έτσι κι αλλιώς προβλέψιμη, καθολική αφωνία των τοπικών ΜΜΕ.


Το σίγουρο είναι ότι επείγει η ανέγερση των δύο νηπιαγωγείων που ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να στεγάζονται σε επικίνδυνα κτίρια, μετά τις μεθοδεύσεις που προηγήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και ματαίωσαν τη κατασκευή τους σε άλλη ιδανικότερη έκταση.


Ας ελπίσουμε η τελική συμφωνία να είναι επωφελής για τη πόλη, εκπέμποντας ταυτόχρονα θετικά μηνύματα για περαιτέρω επενδύσεις στη περιοχή.

Κων. Κουτσονάσιος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης