"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

 Άνετη επικράτηση τoυ ΑΟΤ με χατ τρικ του Κουσκουνά – Σκόρπισε τον Αχαρναϊκό με πεντάρα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

sportrikala: Σε μεγάλα κέφια οι επιθετικοί του ΑΟΤ με τον Νίκο Κουσκουνά να «καπαρώνει» όπως όλα δείχνουν και φέτος την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ της Λίγκας πετυχαίνοντας νέο χατ τρικ «σκόρπισαν» τον Αχαρναϊκό με 5-0!

Τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να πετύχουν …αστρονομικό σκορ καθώς σημείωσαν όλα τα γκολ στο πρώτο 45λεπτο αλλά στην επανάληψη κατέβασαν ρυθμούς, ο Αμανατίδης έκανε νωρίς τις αλλαγές και το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Περικλής Αμανατίδης έχει εμφυσήσει επιθετική φιλοσοφία στην ομάδα καθώς στο τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο έχει τρεις νίκες με 11 γκολ συνολικά να έχουν σημειωθεί από τους επιθετικούς της ομάδας.

Στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό ο Νίκος Κουσκουνάς άνοιξε το σκορ στο 5’ ο Γιαννιτσάνης στο 12’ σημείωσε το 2-0, ο Κουσκουνάς ξανά στο 25’ και το 35’ βρήκε δίχτυα και στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ριζογιάννης με πέναλτι σημείωσε το 5-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ.  Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας) με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδημητρίου (Λάρισας), Δημόπουλο (Φλώρινας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ψύχο και Σταμούλη του Αχαρναϊκού

ΑΟ Τρίκαλα (Περ. Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης (46′ Νταμάχου), Ρομπέρ (46′ Καμπλιώνης), Μπαλμπόα (60′ Έλιο Πίντο), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γιαννιτσάνης

Αχαρναϊκός (Ηλίας Σορώκος): Ψύχος, Σωτηράκος, Σταμούλης, Σιάνης, Μετζίνι (60′Ζαχαρός), Καρβάλιο,Παπατόλιος, Καραντασιάδης, Ντάγκρας (46′ Τσουβαλσίδης), Αναστασίου, Πλαβούκος

Το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το sportrikala.gr:

5′ ΓΚΟΟΟΟΛ Νωρίς ανοίγει το σκορ στο στάδιο. Ο Στεφάνοβιτς έβγαλε ασιστ για τον Κουσκουνά και ο χαρισματικός σκόρερ απο κοντά δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, 1-0!!!

12′ ΓΚΟΟΟΟΛ Ο Γιαννιστάνης με ωραία κεφαλιά ψαράκι μετά απο σέντρα του Ρομπέρ σημειώνει το 2-0!!!

25′ ΓΚΟΟΟΟΛ Το κοντέρ ανεβαίνει. Μετά απο ασίστ Στεφάνοβιτς ο Κουσκουνάς και πάλι βγήκε απέναντι στον Ψύχο και με υποδειγματικό πλασέ σημείωσε το 3-0!

35΄ΓΚΟΟΟΛ Και πάλι ο Κουσκουνάς στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά απο πάσα του Ρομπέρ

45′ Πέναλτι για τα Τρίκαλα σε ανατροπή του Γιαννιτσάνη απο τον Ψύχο που βλέπει την κίτρινη καρτα.

45′ ΓΚΟΟΟΟΛ Ριζογιάννης και 5-0 πριν κλείσει το ημίχρονο!!!!

50′ Γκολ του Γιαννιτσάνη ακυρώνεται ως οφσάιντ

68′ Πολύ κοντά στο έκτο γκολ τα Τρίκαλα. Ο Νίκος Κουσκουνάς με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι για να καταλήξει στην συνέχεια η μπάλα άουτ

83′ Γκολ του Γιαννιτσάνη ακυρώνεται ως οφσάιντ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης